Odjavite se neaktivne korisnike

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ovaj članak je namenjen globalni i SharePoint administratore u usluzi Office 365 koji želite da biste kontrolisali korisnički pristup SharePoint i OneDrive podataka na nekontrolisanom uređaja. Potpisa u stanju mirovanja sesije omogućava vam da navedete vreme na kojoj korisnici su upozoreni i potom potpisao iz Office 365 nakon perioda neaktivnosti pregledača u SharePoint i OneDrive.

Napomena: Potpisa u stanju mirovanja sesije važi za celu organizaciju i ne mogu se podesiti određene lokacije ili korisnike.

Potpisa u stanju mirovanja sesije je jedan od nekoliko smernica možete da koristite sa SharePoint i OneDrive saldo bezbednost i korisnik produktivnost i zaštiti podataka bez obzira na to gde korisnicima pristup podacima, koji uređaj su radite na i načina njihove mrežna veza je. Za više načina za kontrolisanje pristupa u SharePoint i OneDrive, pogledajte članak Kako SharePoint Online i OneDrive obezbeđivanje podataka u oblaku.

U stanju mirovanja sesije potpisa iskustvo

Kada se korisnik neaktivan u SharePoint i OneDrive tokom vremenskog perioda koji navedete, oni ćete videti ovu poruku:

Neaktivni Office 365 odjavi poruka upozorenja

Napomena: Aktivnost se računa kao upućenih SharePoint Online, kao što su klikovi. pomerate miš i pomeranja ne broje se kao aktivnosti.

Ako su ne kliknite na dugme Nastavi, ćete biti automatski odjavljeni i će videti ovaj ekran:

Office 365 odjavljeni zbog neaktivnosti poruke

Napomene: 

 • Ako korisnik je aktivan u drugi Office 365 usluge (kao što je Outlook), ali neaktivan u SharePoint i OneDrive, one će biti odjavljeni širom usluge Office 365. Ako korisnik ima više kartice da biste OneDrive i otvorite SharePoint lokacijama u isto vreme, one neće biti odjavljeni osim ako su neaktivne na svim lokacijama.

 • Korisnici neće biti odjavljeni ako su izabrane za održavanje prijavljen kada su se prijavili. Informacije o skrivanju ovu opciju, pogledajte članak Dodavanje preduzeća brendiranje na stranicu za prijavljivanje u Azure AD.

 • Korisnici neće biti odjavljeni na upravljanog uređaja (onaj koji je usaglašen ili spojeno na domen), osim ako koriste inPrivate režimu ili u pregledaču osim ivica ili Internet Explorer. Ako su koristite Google Chrome, morate da koristite oznakom tipa datoteke za prosleđivanje uređajem državne zahtev. Dodatne informacije o uređajem državne zahtevima, pogledajte Azure AD uslovno pristup postavke.

Konfigurisanje smernice potpisa u stanju mirovanja sesije

Ove smernice je konfigurisan pomoću Microsoft PowerShell.

 1. Preuzmite najnoviji SharePoint Online Management Shell.

 2. Povežite se sa SharePoint Online kao globalni administrator ili SharePoint administrator u usluzi Office 365. Da biste saznali kako, pogledajte članak prvi koraci u programu SharePoint Online Management Shell.

 3. Pokrenite sledeću komandu u SharePoint Online Management Shell komandnu liniju:

  Set-SPOBrowserIdleSignOut -Enabled $true -WarnAfter (New-TimeSpan -Seconds 2700) -SignOutAfter (New-TimeSpan -Seconds 3600) 

  Gde:

  • -Omogućen navodi da li potpisa u stanju mirovanja sesije omogućavaju ili onemogućavaju pomoću $true ili $false.

  • -WarnAfter navodi količinu nakon što korisnik je obavešten da oni će biti odjavljeni nakon perioda neaktivnosti kao na New-vremenski interval koji može da se konfiguriše u sekundama, minuta ili časova.

  • -SignOutAfter navodi vremenski period nakon što je korisnik je potpisan iz Office 365 ako su ne odgovorite na odziv - WarnAfter.

Napomene: 

 • Morate navesti vrednosti za WarnAfter i SignOutAfter. Na SignOutAfter mora biti veća od WarnAfter vrednosti.

 • Potrebno oko 15 minuta za smernice stupila na snagu širom organizacije. Smernice ne utiče na postojeće sesije.

 • Da biste prikazali u stanju mirovanja sesije potpisa vrednosti koje ste postavili, koristite cmdlet Get-SPOBrowserIdleSignOut.

 • Informacije o Office 365 sesiju dužine (bez obzira na aktivnosti) potražite u članku Vremenska ograničenja sesija za Office 365.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×