Odgovori na najčešća pitanja Microsoft Planner

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pronađite odgovore na najčešća pitanja o Microsoft Planner. Takođe pogledajte članak Microsoft planer za pomoć.

Napomena: Da li ste administrator Office 365 ? Imamo i odgovore na pitanja u gornjoj administracije .

Možete grupe imaju više od jednog plana?

Možete da kreirate više planova za grupu putem planer integracije unutar Microsoft timovima i SharePoint. Podržavamo će kreirati više planova iz planer za web aplikaciju u budućnosti. Pored kreiranja više planova po grupi, takođe možete razmotriti korišćenje zadataka i liste za planiranje različite workstreams ili podesiti kante da biste razdelili rad.

Povratne informacije pomaže nam da odlučite šta da radite na dalje! Voleli bismo da čujemo te. Ostavite nam povratne informacije ili glasali o funkcijama koje drugi su ukazali na planner.uservoice.com.

Kako se kreira novi plan na osnovu postojećeg?

Ova funkcionalnost je u razvoju i još uvek nedostupno u Planner. Za više informacija o funkcijama trenutno u razvoju, pogledajte članak Office 365 plan.

Kako da zatvorite ili arhiviranje plan kada se to radi?

To trenutno nije podržan u Planner. Kada se završi rad na plan imate tri opcije:

  • Opcija 1: izađite iz plana. Ako niste administrator, možete da ostavite plan, koji se uklanja iz vaše čvorište planer. U planu datoteka, zadatke, razgovore i drugim elementima ostaju na mestu. Ako ste administrator plana, ne možete da sami uklonite iz plana.

  • Opciju 2: brisanje plan. Ako ste administrator, možete da uredite grupu da biste izbrisali plan. Pre nego što ste uradili, uverite se da niko ne koristi grupe za stvari izvan Planner. Ne postoji način da biste oporavili plana (ili njenih datoteka, razgovore i druge podatke) kada je izbrisana. Razmislite o čuvanju datoteka grupe na drugu lokaciju i kopiranje kritične informacije iz razgovora grupe i OneNote beležnicu na drugu lokaciju, pre brisanja grupe.

  • Opcija 3: ništa! Nema ni sa samo napustiti plan kada završite. I dalje pojaviće se na vaše čvorište planer, ali možete da uklonite iz svoje omiljene planove, što će vam pomoći da fokusiraju se samo na trenutni rad. Preporučuje se da očistite stare planova noviju verziju (pomoću predloge u opciju 2), ali ne postoji ne možete da pustite plan sednete netaknuta neko vreme da biste se uverili da datoteka, razgovore, beleške i druge informacije su i dalje dostupne.

Povratne informacije pomaže nam da odlučite šta da radite na dalje! Voleli bismo da čujemo te. Ostavite nam povratne informacije ili glasali o funkcijama koje drugi su ukazali na planner.uservoice.com.

Mogu li da odštampam planova ili zadaci u Planner?

Ne možete da odštampate planova ili zadatke iz Planner još uvek. Pogledajte planner.uservoice.com i Vodič za Office 365 da biste videli šta je Planner tim radi na dalje.

Gde se datoteka se čuvaju u Planner?

Planner planovi su povezane sa Office 365 grupei datoteke za Office 365 grupe su uskladišteni u biblioteci dokumenata povezane SharePoint . Da biste pronašli Planner datoteka, izaberite tri tačke sa desne strane imena plana (...), a zatim odabrati i datoteke.

Kako da pruže povratne informacije o Planner?

Imam ideju za funkciju ili promena u način funkcionisanja Planner ? Povratne informacije pomaže nam da odlučite šta da radite na dalje. Voleli bismo da čujemo te. Ostavite nam povratne informacije ili glasali o funkcijama koje drugi su ukazali na planner.uservoice.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×