Odgovor na poziv za deljenu fasciklu

Važno: Ovaj članak je mašinskog prevede potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Odgovorite na poziv u deljenu fasciklu na isti način kao za pozivnice za radni prostor: primite poruku sa opcijama da biste prihvatili ili odbili poziv. Pogledajte članak Responding da pozivnice za radni prostor za detalje.

Međutim, za razliku od radnih prostora, podaci sadržaja u deljenoj fascikli se NE preuzimaju automatski sa računara pozivaoca kada prihvatite poziv. Umesto toga, prvo morate da navedete opcije za način preuzimanja podataka, kao što je opisano ispod.

Preuzimanje podataka sadržaja u deljenoj fascikli

Kada se prvi pomerite se do deljene fascikle, bićete upitani da kreirate ili izaberite fasciklu u Windows sistemu će se deliti sa drugim članovima deljene fascikle.

Pored toga, bićete upitani da biste naveli neku postavku za početno preuzimanje: sve (Automatsko preuzimanje) dobavljanje ili samo dobavljanje povezuje sa udaljenih datoteka (ručno preuzimanje na zahtev). Ako izaberete opciju za dobavljanje sve, sve podatke sadržaj u deljenu fasciklu preuzimati odmah, pod uslovom da je još jednog člana koji ima sadržaj na mreži. Ako vam je samo po veze na udaljenom datoteke, na deljenu fasciklu koja navodi veze do datoteke sa podacima i možete da ih preuzmete kasnije, na zahtev. Možete da promenite postavke preuzimanja u bilo kom trenutku u Svojstva fascikle.

Napomena: Podrazumevana opcija preuzimanja koju vidite zavisi od početnog sadržaja deljene fascikle. Ako deljena fascikla sadrži makar 100 datoteka ili datoteku čija je veličina 100 MB ili više, ručno preuzimanje se predstavlja kao predložena podrazumevana opcija.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, može da sadrži greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×