Odgovaranje na poziv za Groove radni prostor

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poziv za Groove radni prostor prikazuje se kao obaveštenje na Windows sistemskoj traci poslova. Poziv za Groove radni prostor možete primiti i u e-poruci kao prilog datoteke ili vezu.

 1. Ako pozivnicu primite kao upozorenje, kliknite na njega da biste je otvorili.

  Da biste odbili pozivnicu ne otvarajući je, kliknite desnim tasterom miša na upozorenje i izaberite stavku Odbij. SharePoint Workspace objavljuje upozorenje za pošiljaoca sa informacijom da ste odbili pozivnicu.

 2. Ako pozivnicu primite kao e-poruku, kliknite na vezu koja je prikazana za prihvatanje pozivnice.

 3. Izvršite neku od sledećih radnji:

  • Kliknite na dugme Od da biste pregledali kontakt informacije pozivaoca.

  • Kliknite na dugme Odgovori da biste otvorili prozor poruke adresirane na pozivaoca. Ovo možete uraditi ako pozivaocu želite da postavite neko pitanje pre prihvatanja ili odbijanja pozivnice.

 4. Izaberite opciju Prihvati, Odbij ili Zatvori.

  Napomena: Sve pozivnice primili putem e-pošte zahtevaju od pošiljaoca da Potvrdi vaš prihvatanje pre nego što radni prostor se šalje na svoj računar.

  Ako kliknete na dugme Zatvori, poziv se skladišti u Istoriji poruka. Odaberite ovu opciju ako još uvek niste spremni da prihvatite ili odbijete poziv, ali želite da odbacite obaveštenje o pozivu.

  Ukoliko prihvatite pozivnicu, obično se prikazuje sledeća grupa upozorenja koja vas obaveštava o toku isporuke radnog prostora:

Upozorenje

Značenje

Čeka se „radni prostor“: čeka se slanje prihvatanja...

Čeka se radni prostor: čeka se slanje prihvatanja

Čeka se „radni prostor“: slanje prihvatanja...

SharePoint Workspace šalje prihvatanje pozivnice pošiljaocu.

Čeka se „radni prostor“: prihvatanje je isporučeno...

Prihvatanje pozivnice je napustilo vaš računar.

Čeka se „radni prostor“: preuzimanje „radni prostor“, % dovršeno...

SharePoint Workspace preuzima radni prostor sa računara pošiljaoca. Procenat se menja prikazujući tok prenosa.

Ako se pošiljalac isključi sa mreže pre slanja radnog prostora, radni prostor se šalje sa računara drugog člana radnog prostora koji je na mreži, pod uslovom da taj drugi član ima istu ulogu kao originalni pošiljalac (ili višu). Ako nijedan drugi član tog radnog prostora nije na mreži, SharePoint Workspace će ponovo pokušati da pošalje radni prostor kada neki član sa potrebnom ulogom bude na mreži.

Ako se vi isključite sa mreže pre nego što primite ceo radni prostor, radni prostor se usmerava u uslugu razmene i biće prosleđen na vaš računar kada sledeći put budete na mreži.

Čeka se „radni prostor“: instaliranje radnog prostora...

SharePoint Workspace instalira preuzeti radni prostor na uređaj.

„Radni prostor“ je spremno (kliknite ovde da biste otvorili)!

Radni prostor je instaliran i spreman. Možete ga otvoriti tako što ćete kliknuti na obaveštenje ili dvaput kliknuti na traci za pokretanje. Ako ne kliknete na obaveštenje da biste otvorili radni prostor, kliknite desnim tasterom miša na obaveštenje da biste ga odbacili.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×