Obustavljene funkcije i izmenjena funkcionalnost u programu SharePoint Workspace 2010

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste upoznati sa Microsoft Office Groove 2007 ili starije verzije programa Groove (kao što su virtuelne Office Groove 3.x), sledeća lista opisuje funkcije i funkcionalnost koje su obustavljene ili promenjene u programu Microsoft SharePoint Workspace 2010.

 • SharePoint Workspace proizvoda    Microsoft Office Groove sada se zove Microsoft SharePoint Workspace.

 • Alatke za lokaciju    Lista alatki u radnim prostorima u sistemu SharePoint Workspace 2010 se sada pojavljuje u oknu za navigaciju na levoj strani prozora. U starijim izdanjima, liste alatki pojavljuje kao kartice na dnu prozora. U novi dizajn, više ne možete da prerasporedite alatke pomoću opcije prevlačenja i otpuštanja. Međutim, možete da sortirate alatke u oknu za navigaciju po tipu ili po abecednom redu.

 • Prijavi se lozinka "i" pametne kartice    U programu SharePoint Workspace 2010, više nije potrebno da unesete lozinku ili koristite pametnu karticu medija za pristup nalogu. Umesto toga, nalog podataka je zaštićen akreditiva Windows prijavi se.

 • Menadžer za radni prostor    Starijim izdanjima obezbeđen prozor upravljača radni prostor koji pokazuju listu radnih prostora sa informacijama o statusu kao što su nepročitane poslednji datum i vreme. Ova funkcija se uklanja u sistemu SharePoint Workspace 2010. Međutim, možete da vidite sve informacije relevantne radnog prostora u oknu radni prostori programa SharePoint Workspace traku za pokretanje.

 • Obaveštenja za kontakte    U programu SharePoint Workspace 2010 više ne možete da postavite obaveštenja za kontakte. Pored toga, sve obaveštenja na kontakte u starijim izdanjima se uklanjaju. Umesto postavljanje obaveštenja za kontakte, možete „označiti” kontakte kao što to radite u programu Microsoft Office Communicator.

 • Sada je ograničena na Outlook poziva e-pošte    U starijim izdanjima, korisnici mogu poslati pozivnice e-pošte pomoću klijenata e-pošte koji je različit od Outlook direktno iz aplikacije. U programu SharePoint Workspace 2010, korisnici koji želite da pošaljete e-poštu pozivnice za korišćenje klijenta za različite e-pošte će morati da kopirate i nalepite poziv ili pošaljite ga kao prilog datoteke. Korisnicima koji koriste Outlook 2010 možete nastaviti da se bez teškoća Slanje pozivnice za e-pošte iz programa. U polju za potvrdu Slanje poziva e-pošte pomoću programa Microsoft Outlook je uklonjena iz dijalogu željene postavke .

 • Groove obrazaca i InfoPath Designer obrasci    Sve prilagođene alatke za razvijene pomoću InfoPath obrazaca za alatke za obrasce Groove 2007 i će nastaviti da funkcioniše u Microsoft SharePoint Workspace 2010. Međutim, nove alatke za liste zamenjuje ove alatke kao standard za razvoj nove prilagođene alatke. Kao rezultat, dizajnera obrazaca u 2007 i InfoPath obrazaca alatke je onemogućen. Dizajn ažuriranja u postojeće obrasce Groove 2007 ili u InfoPath obrascima alatke ćete morati da se postigne tako što ćete članovima radnog prostora koji i dalje koriste Groove 2007.

 • Dodavanje prilagođene alatke ili alatku skup    Opcija za dodavanje prilagođene alatke ili kreiranje prilagođenih grupisanja alatki biće uklonjen u izdanju. Korisnici i dalje možete pregledati za alatke sačuvana kao alatka za predloške pomoću Alatke za dodavanje.

 • Spisak kontakata u istraživaču radnog prostora    Korisnici više ne možete da pristupite svoju listu kontakata iz istraživača radnog prostora. Međutim, korisnici mogu da nastave da biste pristupili svoju listu kontakata sa trake za pokretanje.

 • Radni prostor za liste u istraživaču radnog prostora    Korisnici više ne možete da pristupite listi radnog prostora iz istraživača radnog prostora. Međutim, korisnici mogu da nastave da biste pristupili listi radnog prostora sa trake za pokretanje.

 • Lajt ćaskanje pozivnice    Microsoft Office Communicator integrisana u Microsoft Office 2010. Budući da Communicator podržava više korisnika ćaskanje, podrška za Lite ćaskanje poziva u programu SharePoint Workspace 2010 je uklonjena kao suvišne funkcije.

 • Pomerite se zajedno    Funkcija Zajedno idite na meni Opcije biće uklonjen u Microsoft SharePoint Workspace 2010. Sa ovom funkcijom svim članovima Groove radni prostor koji su imali Zajedno navigacija omogućen može voditi kroz radnog prostora korisničkog interfejsa (UI) člana jednog radnog prostora. Na primer, kada „linija vodilja” uneli alatke, drugi članovi automatski unesite istoj alatki. U programu SharePoint Workspace 2010 članovima radnog prostora mora koordinisanje navigaciji u radnom prostoru koristeći neki drugi način, kao što su pomoću prozora za ćaskanje, razmenu trenutnih poruka ili telefona.

 • Ćaskanje zvuka    U starijim izdanjima, članovima Groove radni prostor koji su imali mikrofona priključen na računar može da koristite funkcije ćaskate zvuk pored teksta жaskaжe opcije koje se nalaze u Groove radnom prostoru. Ova funkcija je obustavljene u trenutnom izdanju.

 • Ćaskanje perom    Starijim izdanjima obezbeđen u režimu perom u oblast za ćaskanje programa Groove radni prostor. Sa režim perom omogućena, korisnicima može izaberite alatke za crtanje za upotrebu pri kreiranju stavke ćaskanja. Ova funkcija je obustavljene u trenutnom izdanju.

 • Govorne poruke    U starijim izdanjima, korisnici mogu da snimaju govorne poruke za slanje sa trenutne poruke ili pozivnice za radni prostor. Ova funkcija je obustavljene u trenutnom izdanju.

 • Više identiteta    U starijim izdanjima, korisnici mogli da kreirate dodatne, jedinstvene identitetima će se koristiti u jedan nalog. Svrhu za kreiranje dodatnih identiteta je da biste dozvolili korisnicima da komuniciraju pomoću različitih osobe. Ova funkcija je obustavljene u trenutnom izdanju. Ako ste izvršili nadogradnju sa sa starijim izdanje u kojoj ste kreirali dodatne identitetima, možete nastaviti da koristite ove identiteta. Međutim, više ne možete da kreirate novi identitet.

 • Office Messenger i Communicator integracija    Zasnovan na operativnom sistemu Windows API-Office Messenger/Office Communicator integracije biće uklonjen u Microsoft SharePoint Workspace 2010 i zamenjena je Microsoft Office-na osnovu integracije. Ovo pruža bogatije robusniji i dosledni iskustvo preko sve Microsoft Office 2010 aplikacije. Korisnici mogu da vide informacije i dostupne radnje na sistemu SharePoint Workspace 2010 kontakata.

 • Suspendovano ikonu prekrivke    Kada korisnički nalozi su suspendovan u radni prostor za Microsoft Office Groove 2007, su grupisane u grupi suspendovano korisnički interfejs i ikona preklapanje suspendovano se prikazuje na indikatora prisutnosti. U programu Microsoft SharePoint Workspace 2010, ikona preklapanje suspendovano je uklonjena. Obustavljene korisnici su i dalje grupisani kao što su u Office Groove 2007, uz ime grupe vidljive u korisničkom interfejsu.

 • Alatka za savet informacije o statusu članovi unošenje alatki u radnim prostorima    U programu Microsoft Office Groove 2007, svaki put člana u bilo kog radnog prostora, unosi u alatku za napomene otvara drugim članovima da ih obavestite o ovom promene statusa. Ova funkcija se uklanja u sistemu SharePoint Workspace 2010. Međutim, članovima radnog prostora možete i dalje postavite pokazivač na indikator numerisane prisutnosti na ime alatke da biste videli imena članova trenutno koristite alatku.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×