Obustavljene funkcije i izmenjena funkcionalnost u programu Publisher 2010

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste upoznati sa Microsoft Office Publisher 2007 ili sa starijim verzijama programa Microsoft Publisher, Sledeća lista opisuje funkcije i funkcionalnost koje su obustavljene ili promenjene u Microsoft Publisher 2010.

Objavljivanje na Webu

Kreiranje nove Veb lokacije i Veb publikacija je biti ukinut kao funkcije. Publisher 2010 zadržava mogućnost uređivanja stari Web publikacije kreiranim u prethodnim verzijama programa Publisher. Ako otvorite postojeću Veb publikaciju na novoj kartici Alatke za Veb će postati dostupne pomoću alatki za publikaciju sre.. Postoji takođe neće biti Veb predlošci dostupni u galeriji predložaka.

Opcije

Nekoliko funkcija koje su pronađeni u alatki, Opcije ukinute ili premešta na drugu lokaciju korisničkog Interfejsa.

Prikaži osnovne boje u paleti boja

Ova opcija je pronađen na kartici " Opšte " za Alatke, Opcije i obaveza više nije relevantna sa birač boje u programu Publisher 2010.

  • Prikaži savetima i saveti za poništavanje

Ove opcije nisu pronađeni u Korisničke pomoći na kartici Alatke, Opcije. Vrh stranice su uklonjene iz proizvoda i ove opcije su sada zastarele.

Prikazivanje podvlačenja za polja za objedinjavanje pošte i polja za poslovne podatke

Ova funkcionalnost i dalje postoji u proizvodu, ali korisnički interfejs za ove sada uživo na kartici " Prikaz "; zbog toga ove postavke nisu potrebne.

Automatsko sinhronizovanje oblikovanja

Ova funkcionalnost pronađen u Korisničke pomoći na kartici Alatke, Opcije je uklonjen sa proizvod.

Korišćenje čarobnjaka za prazne publikacije

Ova funkcionalnost pronađen u Korisničke pomoći na kartici Alatke, Opcije. U programu Publisher 2010, ako pokrećete praznu stranicu veličinu, Publisher 2010 uvek pružiće vam prazne publikacije bez upotrebe čarobnjaka.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×