Obuka za Office aplikacije

Pronađite obuku za sve Office aplikacije.

Access
Napravite bazu podataka, dodajte tabele, koristite relacije, dodajte i uređujte podatke, upravljanje podacima pomoću upita, napravite obrasce i izveštaje, zaštitite baze podataka.

Obuka za Access

Delve
Ažuriranje profila, pronalaženje i deljenje informacija, prikaz nedavnih dokumenata i kreiranje table.

Brzi početak za Delve

Excel
Kreirajte, delite i pravite radne sveske zajedno sa drugima, radite sa ćelijama, redovima, kolonama, formulama, funkcijama, tabelama, izvedenim tabelama i grafikonima.

Obuka za Excel

Obrasci
Saznajte kako da kreirate obrazac, pošaljete obrazac i prikažete rezultate.

Brzi početak za Obrasce

Kaizala
Koristite Kaizala aplikaciju za mobilne uređaje da kreirate ili se pridružite grupama, pošaljete objavu, napravite zadatak, sastanak ili anketu.

Obuka za aplikaciju Kaizala

Microsoft Teams
Konfigurišite, prilagodite i sarađujte u timovima i kanalima, otpremajte datoteke i fascikle, radite sa objavama i porukama, započnite ćaskanja, pozive i sastanke.

Microsoft Teams obuka

OneDrive
Kreirajte i otpremajte datoteke, delite i sarađujete sa drugima i sinhronizujete datoteke i fascikle u usluzi OneDrive i OneDrive for Business.

Obuka za OneDrive

OneNote
Hvatajte i oblikujte beleške, crtajte i skicirajte, ostanite organizovani, delite i sinhronizujete, koristite OneNote na mobilnim uređajima.

Obuka za OneNote

Outlook
Konfigurišite i prilagodite Outlook, kreirajte i šaljite poruke e-pošte, organizujte prijemno poštansko sanduče, upravljajte e-poštom, kontaktima, zadacima i kalendarom.

Obuka za Outlook

Planer
Saznajte kako da planirate događaj, pratite proces, objavite sadržaj i pružite podršku klijentima uz pomoć programa Planner.

Obuka za Planner

PowerPoint
Kreirajte, delite i pravite prezentacije zajedno sa drugima, napravite slajdove, tabele i animacije i umetnite slike i video zapise.

Obuka za PowerPoint

Projekat
Pomoću vodiča za brzi početak za Projekat i Projekat Online naučite kako da napravite, povežete, koristite i delite plan.

Obuka za Projekat

Publisher
Pogledajte kako da dizajnirate kalendare, čestitke, nalepnice, biltene i marketinški materijal pomoću unapred dizajniranih predložaka.

Brzi početak za Publisher

SharePoint
Pronađite i pratite sajtove i vesti, kreirajte sajtove, objave i liste, kreirajte i delite datoteke u biblioteci, i sinhronizujte SharePoint datoteke i fascikle.

Obuka za SharePoint

Skype za posao
Prvi koraci uz Skype za posao, podesite zvuk i video zapis, postavite opciju prisutnosti, dodajte fotografiju i postavite sastanak na mreži.

Obuka za Skype za posao

Microsoft Stream ikona

Stream
Počnite da otpremate, kategorizujete i delite video zapise uz pomoć usluge Microsoft Stream.

Microsoft Stream dokumenti i uputstva

Sway
Napravite sway, dodajte tekst, slike i video zapise, dizajnirajte i delite vaš Sway.

Brzi početak za Sway

Zaduženja
Pravite i delite liste, dodajte krajnje rokove i podsetnike, isplanirajte dan i sinhronizujete svoja zaduženja sa zadacima u programu Outlook.

Brzi početak za Zaduženja

Visio
Kreirajte dijagrame, dodajte oblike i linije spajanja, dodajte tekst, slike i tabele, dizajnirajte dijagram, delite, zaštitite i prilagodite oblike i šablone.

Obuka za Visio

Word
Kreirajte i uređujte dokumente, oblikujte tekst, napravite raspored stranica, umetnite tabele i slike, sačuvajte i štampajte, delite i sarađujte sa drugima pri izradi dokumenata.

Obuka za Word

Microsoft Whiteboard ikona

Bela tabla
Sarađujte na ovom digitalnom platnu slobodnog oblika – bez obzira na to da li se vaš tim nalazi na jednoj ili više lokacija.

Pomoć za Whiteboard

Yammer
Postavite uspešnu Yammer mrežu, primajte obaveštenja, odgovarajte na objave, pridružite se i kreirajte grupe, koristite ankete, pohvale i objave.

Yammer obuka

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×