Oblikovanje teksta u programu OneNote za Windows 10

Oblikovanje teksta u programu OneNote za Windows 10

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Možete da koristite poznate alatke za oblikovanje koje se pojavljuju na kartici " Početak " pri vrhu prozora aplikacije da biste promenili izgled teksta u beleškama.

U zavisnosti od uređaja koji koristite, počnite tako što ćete izabrati tekst koji želite da oblikujete:

  • Kliknite i prevucite preko teksta, ako koristite miš i tastaturu.

  • Dvaput dodirnite reč, a zatim prevucite regulatore izbora ako koristite uređaj omogućen za dodir.

Ako koristite miš, možete da postavite pokazivač miša iznad bilo koje dugme i pojaviće se opis alatke komandu.

Ako želite da promenite podrazumevane postavke fonta, idite na postavke > Opcije i izaberite omiljeni font i veličinu da koristite kao podrazumevani za sve nove beleške.

Da biste istakli u izabrani tekst bez ponovnog formatiranja, izaberite tekst koji želite, a zatim izaberite ili dodirnite dugme isticanje . Da biste uklonili isticanje teksta, izaberite istaknuti tekst, a zatim kliknite ili dodirnite dugmeta isticanje ponovo. Ako želite na drugu boju isticanja teksta, kliknite na strelicu pored dugmeta isticanje i odaberite željenu boju.

Savet: Da biste uklonili sve prethodno primenjeni oblikovanja teksta u beleškama, izaberite tekst, a zatim kliknite ili dodirnite dugme " Obriši sve oblikovanje " na kartici " Početak ".

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×