Oblikovanje teksta ispod naslova kolona na listama

Oblikovanje teksta ispod naslova kolona na listama

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Podrazumevana postavka za tekst u listu kolona je čisti tekst, ali možete da prilagodite boju fonta, veličinu ili stil teksta koji se pojavljuje u okviru glavni kolone na listi. Ova procedura vam pokazuje kako da podesite poravnavanje, numerisanje, boju pozadine i još mnogo toga na teksta ispod naslova kolona liste.

  1. Izaberite listu koju želite da radite sa na traci za brzo pokretanje ili kliknite na dugme postavke Dugme „Postavke“ u obliku zupčanika , a zatim izaberite stavku Sadržaj lokacije.

  2. Na traci izaberite karticu Lista .

  3. Ponovo ako na traci, u grupi postavke izaberite stavku Postavke liste .

  4. U odeljku kolone izaberite stavku Kreiraj kolonu.

    U ovom trenutku, možete da unesete podatke i napravite izbore, kao što to obično radite da biste kreirali kolonu, ali ovde važno je da biste izabrali više redova teksta u odeljku ime i tip i u odeljku Dodatne postavke kolone u okviru Navedite tip teksta da biste dozvolili, potvrdite izbor u poboljšani obogaćeni tekst (obogaćeni tekst sa slike, tabele i hiperveze opciju.

    Oblikovanje teksta u kolonama

  5. Kliknite na dugme u redu. Sada kada sledeći put dodate stavke na listi u okviru kolona koja je konfigurisan za poboljšani obogaćeni tekst, videćete opcije za oblikovanje dostupne na traci.

Traka sa alatkama „Oblikovanje“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×