Oblikovanje objekta (okno za poziciju)

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomene: 

  • Kada promenite opcije u ovom dijalogu, promene se odmah primenjuju na oblik, što će vam olakšati da biste videli efekte promena u oblik ili druge objekat bez zatvaranja dijaloga. Međutim, pošto se promene primenjuju, nije moguće kliknuti na dugme Otkaži u ovom dijalogu. Da biste uklonili promene, morate kliknite na dugme Opozovi radnju Dugme „Opozovi radnju“ na Traku sa alatkama za brzi pristup za svaku izmenu koju želite da uklonite.

  • Istovremeno možete opozvati više promena koje ste izvršili u jednoj opciji dijaloga, pod uslovom da u međuvremenu niste ništa menjali u nekoj drugoj opciji dijaloga.

  • Možda ćete želeti da pomerite dijalog da biste istovremeno mogli da vidite i oblik i dijalog.

Pozicija na slajdu

Horizontalno poravnavanje     Da biste naveli željenu veličinu razmaka između leve ivice oblika ili objekat i leve ivice na slajd, unesite broj u polje. Pozicija postavke su uvek jedan u odnosu na koji nije rotiran oblik ili objekat.

Od     Izaberite opciju sa liste da biste naveli tačku od koje želite da odredite poziciju leve ivice izabranog oblika ili objekta.

Vertikalno poravnavanje     Da biste naveli željenu veličinu razmaka između gornje ivice oblika ili objekat i na vrhu slajda, unesite broj u polje. Pozicija postavke su uvek jedan u odnosu na koji nije rotiran oblik ili objekat.

Od      Izaberite opciju sa liste da biste naveli tačku od koje želite da odredite poziciju gornje ivice izabranog oblika ili objekta.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×