Oblikovanje objekta (okno za poziciju)

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomene: 

  • Kada promenite opcije u ovom dijalogu, promene se odmah primenjuju na oblik, što će vam olakšati da biste videli efekte promena u oblik ili druge objekat bez zatvaranja dijaloga. Međutim, pošto se promene primenjuju, nije moguće kliknuti na dugme Otkaži u ovom dijalogu. Da biste uklonili promene, morate kliknite na dugme Opozovi radnju Dugme „Opozovi radnju“ na Traku sa alatkama za brzi pristup za svaku izmenu koju želite da uklonite.

  • Možete istovremeno da opozovete više promene koje ste izvršili na jednoj opciji dijaloga, dok je ne unesete izmene u drugu opciju dijaloga između.

  • Možda ćete želeti da premestite dijalog tako da možete da vidite oblik i dijalog u isto vreme.

Pozicija na slajdu

Horizontalno poravnavanje     Da biste naveli željenu veličinu razmaka između leve ivice oblika ili objekat i leve ivice na slajd, unesite broj u polje. Pozicija postavke su uvek jedan u odnosu na koji nije rotiran oblik ili objekat.

Iz     Da biste naveli tačku iz koje želite da postavite na levu ivicu izabrani oblik ili objekat, izaberite opciju sa liste.

Vertikalno poravnavanje     Da biste naveli željenu veličinu razmaka između gornje ivice oblika ili objekat i na vrhu slajda, unesite broj u polje. Pozicija postavke su uvek jedan u odnosu na koji nije rotiran oblik ili objekat.

Iz      Da biste naveli tačku iz koje želite da postavite na gornju ivicu izabrani oblik ili objekat, izaberite opciju sa liste.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×