Objedinite više InfoPath obrazaca

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

InfoPath Forms Services je server tehnologija, dostupne u Microsoft Office Forms Server 2007 i Microsoft Office SharePoint Server 2007, koji omogućava korisnicima da popunjavaju obrasce Microsoft Office InfoPath 2007 pomoću Veb pregledača umesto ili pored, Office InfoPath 2007 klijentskom programu. Ova tehnologija omogućava širi pristup obrascima nego što je moguće u prethodnim verzijama programa Microsoft Office InfoPath.

Ovaj članak objašnjava kako da objedinite Office InfoPath 2007 obrazaca na serveru na kojem InfoPath Forms Services.

U ovom članku

Pregled

Objedinite više InfoPath obrascima u biblioteci

Pregled

Biblioteka je mesto na lokaciji gde možete da kreirate, prikupljate i ažurirate datoteke i upravljate njima sa članovima tima. Svaka biblioteka prikazuje listu datoteka i ključne informacije o datotekama, što osobama koje koriste datoteke pomaže da sarađuju.

Skladištenjem InfoPath obrascima u biblioteci, možete da delite i lako praćenje obrazaca. Na primer, možete da kreirate biblioteku za vaš tim status izveštaj obrasce. Ako je dizajner predloška obrasca omogućeno objedinjavanje opciju za predložak obrasca obrazaca, možete da objedinite i obrascima u biblioteci. Objedinjavanje obrazaca omogućava korisnicima da konsolidujete podatke iz više različitih obrazaca koji su zasnovani na istom predlošku obrasca. Objedinjavanje podataka obrasca je korisno ako želite da uporedite ili rezimiraju podatke iz više obrazaca. Na primer, menadžer čiji tim popunjava sedmični obrasca izveštaj o statusu možete objediniti podatke iz nekoliko obrazaca u jedan obrazac rezimea za njegovo ili njeno menadžera. Podaci u originalnim obrascima se ne brišu pri objedinjavanju obrazaca. Korisnici i dalje mogu da vide njihove originalne podatke tako što ćete otvoriti svaki oblik pojedinačno.

Da biste objedinili obrascima u biblioteci, koju koristite Objedinjavanje dokumenata komandu u meniju Prikaz za tu biblioteku. Ta komanda se dodaje u meniju " Prikaz " za biblioteku dokumenata kada dizajner predloška obrasca objavljuje predloška obrasca u novoj biblioteci iz Microsoft Office InfoPath. Komanda se takođe dodaje kada tip sadržaja lokacije koji podržava objedinjavanje obrazaca dodat u postojeću biblioteku.

Kada je dostupna je komanda Objedini dokumente , možete da izaberete datoteke koje želite da objedinite bez otvaranja bilo koju od datoteke. Kada objedinjujete InfoPath obrazaca pomoću komande Dokumentima za objedinjavanje , InfoPath se otvara i prikazuje novi obrazac koji sadrži objedinjenih podataka iz izabranih obrazaca. Novi obrazac se otvara u programu InfoPath čak i ako na obrasce koji su zasnovani na predložak obrasca koji podržava pregledač. Ako sačuvate novi obrazac u istom biblioteku kao originalnim obrascima, on će biti omogućeni za pregledač kao što su druge oblike u biblioteku.

Napomene: 

 • Da biste se uverili da se predložak obrasca kompatibilan sa pregledačem uvek otvara u pregledaču, morate izaberite stavku Prikaži kao Veb stranicu na stranici više opcija za postavke za biblioteku.

 • Kada objedinjuje više obrazaca u jedan obrazac, samo podatke koji je izvršeno objedinjavanje je podrazumevano podatke koji se nalazi u tabela koja se ponavlja ili odeljak koji se ponavljaili podataka koji je povezan sa listom opcija ili kontrolu okvira za obogaćeni tekst. Međutim, prilikom dizajniranja predloška obrasca, možete da navedete da bi trebalo objediniti i podatke u druge tipove kontrola.

Vrh stranice

Objedinite više InfoPath obrascima u biblioteci

Da biste objedinili više obrazaca koji su uskladišteni u biblioteci dokumenata, uradite sledeće:

 1. Ako biblioteka nije već otvorena, kliknite na njeno ime na traci za brzo pokretanje.

  Ako ime biblioteke ne pojavi, kliknite na dugme Prikaži sav sadržaj lokacije, a zatim kliknite na ime biblioteke.

 2. U polju Prikaži meni Meni „Prikaz“ , kliknite na dugme Objedini dokumente.

 3. U koloni za objedinjavanje , potvrdite izbor u poljima za potvrdu pored obrasce koji želite da objedinite.

 4. Na traci sa alatkama liste izaberite stavku Objedini dokumente izabrana.

  InfoPath otvara novi obrazac koji je zasnovan na istom predlošku obrasca i sadrži objedinjenih podataka.

  Napomena: Kada korisnik objedinjuje InfoPath obrazaca za e-poštu, objedinjenih podataka iz ponavljajuće kontrole mogu da sadrže prazan red. Na primer, ako korisnik objedinjuje tri obrasce izveštaja o troškovima koje sadrže jedan red troškova u ponavljajuću tabelu, ponavljajuću tabelu u InfoPath obrasca e-pošte koja sadrži objedinjenih podataka može da sadrži prazan red, praćeno tri redova podataka iz svake na njen InfoPath obrazaca za e-poštu.

 5. Da biste sačuvali obrasca koji sadrži objedinjenih podataka, u meniju datoteka izaberite stavku Sačuvaj kao, potražite lokaciju na kojoj želite da sačuvate obrazac, a zatim kliknite na dugme Sačuvaj.

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×