Objavljivanje PowerPoint projekciju slajdova kao video zapisa na lokaciji YouTube

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako objavljujete PowerPoint projekciju slajdova na Vebu, druge osobe mogu lako prikaz i delite je. Ovo je sjajan način da distribuirate informacije i pratite ko je prikazivanje prezentacije. Objavljivanje projekcije slajdova video zapisa na lokaciji YouTube je najlakši način da je hostujete na mreži besplatno.

  1. U PowerPoint, kreirajte video datoteku (.mp4 ili .wmv datoteku) iz projekcije slajdova, kao što je opisano u pretvaranje prezentacije u video zapis.

  2. Idite na mreži na lokaciji YouTube i prijavite se pomoću naloga.

  3. Na lokaciji YouTube, kliknite na dugme Otpremi , a zatim izaberite datoteku koju želite da otpremite. Unesite naslov, opis i sve oznake koje želite da dodate u film.

  4. Mnoge dodatne postavke su dostupne za film. Na primer, možete izabrati kategoriju i odaberite da li želite da bude javni ili privatni film. Kada završite sa postavkama, kliknite na dugme Objavi.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×