Objavljivanje poruka za malu grupu ljudi

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Važno: Početak juna 2018, mogućnost razmene sadržaja diskusionih grupa neće biti dostupni za novi Office 365 zakupaca. U tom trenutku preduzeća feed će takođe biti postavljeno na samo za čitanje za postojeće zakupcima. Za novosti rešenja preporučujemo da koristite tima vesti, komunikacije lokacijei/ili Yammer.

Neke objave neće biti prikladne za javn feed za vesti. Na primer, možda ćete želeti da ograničite razgovor na malu grupu ljudi ili imate temu za koju smatrate da neće izazvati interesovanje šire publike. Za ovu vrstu objavljenih poruka, možete kreirati lokaciju tima kako biste ih delili sa odabranom grupom ljudi.

Napomene: 

 • Da biste kreirali nove lokacije, morate imati dozvole.

 • Vaša organizacija može da prilagodi ili ograniči neke funkcije opisane u ovom članku.

Započinjanje razgovora u novom prozoru

 1. Kreiranje lokacije.

 2. Izaberite stavku Deli u vrhu stranice da biste izabrali osobe sa kojima želite da delite lokaciju i čije feedove za vesti želite da koristite u razgovoru.

Sve osobe koje ste pozvali dobijaju e-poruku o novoj lokaciji tima. E-poruka uključuje:

 • Poruku, ako ste je uključili u pozivnicu.

 • Vezu koja upućuje pozvane osobe na stranicu feeda za vesti na lokaciji tima.

 • Opcija za automatsko praćenje nove lokacije tima da biste ažurirali feed za vesti. Izborom ove opcije takođe upućujete pozvane osobe na stranicu lokacije.

  Napomena: Da biste primali ažuriranja o objavljenim porukama u feedu za vesti, članovi lokacije tima moraju pratiti ovu lokaciju.

Objavljivanje poruka u feedu za vesti na lokaciji tima

Da biste objavili u feedu za vesti na lokaciji tima, počnite da kucate u polju započeli razgovor . Dodavanje funkcija za objavljene poruke, kao što su oznake, veze, video zapise, dokumente, pominjanja, i slika, kao što biste to uradili za bilo koji razgovor u javnom feedu za vesti. Međutim, imajte na umu sledeće razlike u slučaju oznake i pominjanja:

 • Ako u objavljenu poruku unesete oznaku, članovi lokacije tima će primiti ažuriranu verziju feeda za vesti koja se odnosi na oznaku samo ako prate lokaciju tima.

 • Možete pomenuti nekoga ko nije član lokacije. Ta osoba će primiti e-poštu koja sadrži tekst objavljene poruke u kojoj je spomenuta i veza ka odeljku „Pogledajte ceo razgovor“. Ako osoba klikne na vezu, moći će da vidi odziv za zahtevanje pristupa lokaciji tima od administratora lokacije. Administrator lokacije je obično osoba koja je kreirala lokaciju.

Objavljivanje poruka u feedu za vesti na lokaciji koju pratite

Ako pratite lokaciju koja sadrži feed za vesti, ime lokacije će se pojaviti u padajućem meniju u ličnom feedu za vesti. To omogućava objavljivanje poruka u feedu za vesti na tim lokacijama direktno iz feeda za vesti na ličnoj lokaciji. Ako vas prate osobe koje su pozvane na lokaciju, videće vaše objavljene poruke u svojim feedovima za vesti, kao i u feedu za vesti lokacije.

 1. Kliknite na aplikaciju pokretanje , i zatim izaberite stavku feed za vestiili kliknite na dugme razmene sadržaja diskusionih grupa na vrhu stranice.

 2. Kliknite na strelicu padajućeg menija pored stavke deli sa svima, a zatim izaberite lokaciju koju želite:

  Objavite poruku na lokaciji tima iz feeda za vesti na ličnoj lokaciji

 3. Kreirajte poruku feeda za vesti u polju Započnite razgovor.

 4. Objavljena poruka će se pojaviti u prikazu „Praćenje“, sa imenom lokacije tima na kojoj je poruka objavljena u feedu za vesti.


  Objavljivanje poruke u feedu za vesti na lokaciji tima iz javnog feeda za vesti

Napomena:  Ako je feed za vesti dodat na lokaciju koju već pratite, neće se odmah pojaviti u padajućem meniju u javnom feedu za vesti. Da bi se lokacija pojavila u meniju, prestanite da pratite lokaciju, a zatim ponovo počnite da je pratite.

Odgovaranje na objavljene poruke u razgovorima na lokaciji tima

Možete da uradite iste vrste aktivnosti sa objavljene poruke u razgovorima na lokaciji tima, kao i u javnom razgovora u feedu za vesti na ličnoj lokaciji. Na primer, možete da kao poruku i kopirati vezu u razgovor.

Preporuke za dozvole za feed za vesti na lokaciji tima

Kreiranjem nove lokacije administrator dobija privilegije za lokaciju, npr. dodeljivanje, opoziv ili promena dozvola osobama koje ste pozvali da dele lokaciju sa vama.

Kada pozovete osobe na lokaciju, najbolje je da im dodelite podrazumevane dozvole, npr. „Doprinos“. Ova dozvola omogućava dodavanje sadržaja u oblasti lokacije kao što je feed za vesti, bez davanja potpune kontrole nad dozvolama lokacije. Osobe koje pozovete da dele lokaciju neće moći da doprinose feedu za vesti, osim ako nemaju barem nivo dozvole „Doprinos“.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×