Obuka za Microsoft 365 Business

Zaštita Windows 10 uređaja

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Prvo, sledite ove korake da biste nadogradili uređajima na Windows 10 Pro. (Ide YouTube.com)

Pregledač ne podržava video. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Microsoft 365 Business možete da koristite da biste se uverili da Windows zaštitnik antivirusni program je aktiviran na uređajima Windows 10 i Microsoft ispravke se automatski preuzimaju korisnika uređajima.

 1. Prijavite se u Microsoft 365 Business centar administracije.

 2. U okviru smernice, odaberite stavku Dodaj smernica.

 3. U oknu za Dodavanje smernica unesite ime u okviru imena smernice, a zatim izaberite Konfiguracija Windows 10 uređaja u okviru smernice za tip.

 4. Odaberite opciju bezbednog Windows 10 uređaja da biste videli na subsettings.

 5. Uverite se da pomogne u zaštiti računara od virusa i drugih pretnji pomoću antivirusnog programa Windows zaštitnik i redovno uređajima Windows 10 automatski su uključena.

 6. U okviru ko će dobiti ove postavke?, svi korisnici su podrazumevano izabrane, ali možete da odaberete Promena da biste izabrali sve bezbednosne grupe koje ste kreirali.

 7. Da biste završili kreiranje smernice, odaberite stavku Dodaj.

 8. Na stranici Dodaj smernice , odaberite stavku Zatvori.

 9. Na matičnoj stranici centra administracije potvrdite da je vaša nove smernice dodata tako što ćete odabrati smernice i redigovanje smernicama na stranici " smernice ".

 10. Da biste potvrdili da je smernice snimili efekat na operativnom sistemu Windows 10 uređaja korisnika, idite na stranicu Windows Update, odaberite stavku Više opcijai potvrdite da su neaktivne postavke.

  Zatim, kliknite na dugme Odaberi kako se isporučuju ispravkei proverite da li su neaktivne postavke i pojavljuje se sledeća poruka: neke postavke su skrivene ili upravlja organizacija.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×