Obeležavanje zadataka zastavicom pomoću oznaka

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U usluzi Planneroznake mogu da vam pomognu da brzo vidite određene stvari koje su zajedničke za nekoliko zadataka, kao što su zahtevi, lokacije, zavisnosti ili važna vremenska ograničenja.

Dodavanje oznaka planu

Na tablu, izaberite zadatak da biste otvorili detalje, a zatim odaberite obojene poljima na gornjoj desnoj strani. Izaberite zastavice koji želite da koristite, a zatim imenujte.

Kliknite na oznaku da joj date ime

Kada definišete oznake na jednom zadatku, one su dostupne za sve zadatke u planu.

Na primer, možete da definišete roze oznaku kao „Odobrenje” na zadatku „Lift crni” i postavite iste zastavicu na svaki drugi zadatak u plan koji zahteva odobrenje.

Prikaz oznaka u avionu

Još načina za organizovanje

Ako vam treba više načina za organizovanje posla, možda će vam kontejneri biti od koristi. Zadatke možete da sortirate u kontejnere kako bi ste ih lakše organizovali u stvari kao što su faze, tipovi posla ili sektori.

Prevlačenje zadatka u novu kantu

Pomoću oznaka, kontejnera, simbola toka, datuma, zaduženja, komentara i priloga prikazanih za svaki zadatak na tabli na prvi pogled možete da steknete dobar uvid u to šta se odvija u planu.

Tražite prikaz velike slike? Isprobajte prikaz Grafikoni za brzi pogled na ukupan tok plana.

Izaberite stavku grafikona za prikaz grafikona

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×