Obaveštenja kalendara u programu Outlook Web App

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Obaveštenja kalendara možete da koristite da biste primili obaveštenja putem tekstualnih poruka prilikom ažuriranja stavke u kalendaru ili kao podsetnika za zakazane obaveze i sastanke u kalendaru programa Outlook Web App. Takođe možete da primate dnevni tekstualnu poruku koja uključuje vaš plan za taj dan. Da biste podesili obaveštenja kalendara:

 1. U Veb pregledaču, prijavite se u programu Outlook Web App pomoću URL adrese obezbedila osoba koja upravlja e-pošte za vašu organizaciju. Unesite korisničko ime i lozinku, a zatim izaberite Prijavljivanje.

 2. Na traci sa alatkama, odaberite stavku Outlook.

 3. Na vrhu stranice izaberite Postavke Postavke: ažuriranje profila, instaliranje softvera i njegovo povezivanje sa oblakom > Opcije, a zatim izaberite nešto od sledećeg:

  • Telefon > Razmena tekstualnih poruka > Podešavanje obaveštenja kalendara

   ILI

  • Kalendar > obaveštenja

   Napomena: Ako to već niste uradili, moraćete da prvo da podesite Razmena tekstualnih poruka , a zatim izaberite stavku Podešavanje obaveštenja kalendara.

 4. Izaberite opcije koje želite, a zatim izaberite stavku Sačuvaj.

Šta ako želim da saznam više?

Obaveštenja o razmeni tekstualnih poruka

Postavke kalendara

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×