O Yammer mreža i Office 365 zakupaca

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kao Yammer se razvija iz koji se samostalno uslugu na deo Office 365, uloga Yammer mreža je razvila kao i. Takođe, Yammer usluge nabavki, upravljanje i krajnjeg korisnika iskustva bez teškoća integrisan sa sistemom Office 365. Zato važne za klijente koji ste kreirali samostalno Yammer mreža u prošlosti da biste saznali kako Yammer može biti kontrolisane kao usluga u sistemu Office 365. Takođe, za najbolje krajnjeg korisnika i za iskustvo upravljanja, preporučuje se da jednog Office 365 zakupca je povezan sa samo jednim Yammer mreža - ako niste u ovoj konfiguraciji, preporučujemo da konsolidujete vaše mreže/zakupcima da biste premestili u ovom stanju.

Napomena: Primili ste nedavno komunikaciju iz Yammer koja navodi da je povezan sa dve ili više Yammer mreža Office 365 zakupac? Ako se pitate šta da znači, pročitajte ovaj članak za kontekst i detaljnije objava bloga Yammer podrške informacije o tome koje radnje koje možete preduzeti.

Promena uloga Yammer mrežu

Yammer mreža predstavlja osobama koje su deo iste organizacije i blisko zajedno. Yammer mreža se ponaša kao organizacije granicu i upravljanje entitet. Kao Yammer postane integralni deo Office 365, Yammer koristi povezane Office 365 zakupcu kao organizacije granicu i za upravljanje ključnim funkcijama.

Yammer mreža kao organizacije granica    Samo korisnici koji su deo istoj organizaciji mogu da se pridruže na mrežu, koja nudi poverenje između članove mreže, tako da mogu slobodno da sarađuju. Yammer postane integralni deo Office 365, organizacije granicu za Yammer i Office 365 će postati isti; sve Office 365 korisnike koji su deo iste Office 365 zakupac (sa Yammer pretplatu), možete da pristupite usluzi Yammer. A kada je organizacija raste, a, novi domen se dodaje u Office 365 zakupac, taj domen se automatski sinhronizuje Yammer, što omogućava korisnicima za taj domen spremno pristup usluzi Yammer.

Yammer mreža kao upravljanje entitet    Svim aspektima usluge Yammer koristi da se njime upravlja na nivou mreže, uključujući upravljanje identitetom, domena i korisnika. Kao Yammer postane integralni deo Office 365, ključnih aspekata usluge Yammer se može upravljati u Office 365, uključujući identitet, domen, korisnika i upravljanje licencama. Ovo obezbeđuje uobičajene i moćne skup alatki za Office 365 administratori za upravljanje sve usluge Office 365, uključujući Yammer. Preporučujemo da Yammer administratori upravljate samo određene konfiguracije Yammer (kao što su podrazumevane vrednosti obaveštenje ili spoljne mrežne postavke) na nivou mreže.

Kako Yammer mreže može biti povezan sa Office 365 zakupcima

Nekoliko klijenti usvojile Yammer pre nego što je blisko integrisana sa Office 365 koji pojavilo u sledećih konfiguracija.

U ovom scenariju, Office 365 zakupac je povezan sa jedne mreže Yammer. Na primer:

 • Verifikovan domena na Office 365 zakupac:    contoso.onmicrosoft.com, contoso.com, fabrikam.com

 • Domena na mreži Yammer:    contoso.onmicrosoft.com, contoso.com, fabrikam.com

Sledeća ilustracija prikazuje ovu vezu jednog Office 365 zakupca povezan sa jedne mreže Yammer:

Jednog Office 365 zakupca mapirani jedne mreže Yammer

Kako se klijenti u ovoj konfiguraciji: pošto Yammer je podrazumevano uključeno u Office 365, svaki put kada se kreira novi Office 365 zakupca, automatski se kreira novi Yammer mreža i domena iz usluge Office 365 se dodaju u Yammer. Takođe, kao deo Yammer aktivaciju talasa, možemo aktivirate Yammer za sve zakupcima sa Yammer pretplatu. Svaki put kada domeni su dodati ili uklonjeni iz Office 365 zakupca, domeni i dalje biti sinhronizovan sa na Yammer mrežu.

To je najčešće konfiguraciju, i preporučena konfiguracija. Ispod je lista ključnih prednosti ove konfiguracije.

 • Smanjivanje Yammer trošak administracije:    Možete da upravljate jedan jedne usluge Yammer, umesto da upravljate pojedinačne Yammer mreža.

 • Bez teškoća upravljanje Yammer iz usluge Office 365:    Možete da upravljate uslugom Yammer nesmetano iz Office 365, slično kako bi upravljaju druge Office 365 usluge. Na primer, možete da upravljate životnim ciklusom svi korisnici mreže Yammer centralno u usluzi Office 365 i možete da upravljate životnim ciklusom Yammer domena iz usluge Office 365.

 • Smanjivanje silosima informacije u vašoj organizaciji:    Služenje konsolidovani Yammer koji deli sve korisnike, omogućava da se povežete i rad sa svima u organizaciji.

Ispod je lista ključnih mogućnosti (u vezi sa upravljanje Yammer u usluzi Office 365) koje su podržane u ovoj konfiguraciji.

Mogućnost

Podrška za 1 zakupca: konfigurisanje 1 mreže

Prijavljivanje

Da

Jedinstveno prijavljivanje

Da

Upravljanje korisnicima za životni ciklus

Da

Upravljanje životnim ciklusom administratora

Da

Upravljanje licencama

Da

Upravljanje domenom životni ciklus

Da

Konsolidovanje besplatno Yammer osnovne mreže

Da

Integracija budućih Yammer Office 365 grupe

Da

Druge buduće integracije Yammer Office 365

Da

Yammer Office 365 grupama integracije:    Kao objavio u Yammer blog, radimo na integrisanje Yammer grupa za Office 365 infrastruktura grupe. Ova funkcija će biti dostupna za kupce u zakupca na 1: 1 mrežne konfiguracije.

Budućnost Yammer Office 365 integracija:    U budućnosti, možda ćete predstavljamo drugih funkcija za integraciju Yammer Office 365. Ove funkcije će biti dostupna za kupce u zakupca na 1: 1 mrežne konfiguracije.

U ovom scenariju, Office 365 zakupac povezan sa dve ili više Yammer mreža. Na primer:

 • Verifikovan domena na Office 365 zakupac:    contoso.onmicrosoft.com, contoso.com, fabrikam.com

 • Domena na Yammer network1:    contoso.onmicrosoft.com, contoso.com

 • Domena na Yammer network2:    fabrikam.com

Sledeća ilustracija prikazuje ovu vezu jednog Office 365 zakupac povezan sa više Yammer mreža:

Jednog Office 365 zakupca mapirana više Yammer mreža

Kako se klijenti u ovoj konfiguraciji: obično velike klijente se u ovaj scenario. Velike organizacije (contoso.com) može imati nekoliko podružnice (recimo fabrikam.com je jedan od njih). Dok samoj organizaciji ima zvanični Office 365 zakupac i zvanično Yammer mreža (contoso.com mreža), korisnici u podružnicu preduzećima može samostalno upisali za sopstvene Yammer mreža sa domenima njihove e-poštu (fabrikam.com mreža). Za veoma velikim preduzećima, to može biti desetice Yammer mreža i većinu ovih podružnica mreže su blago ne koristili ili - verovatno zato što se razlikuju od više aktivni veće mreže. Preporučujemo da je organizacija konsolidovanje ove manje mreža u veće nadređenu mrežu tako što ćete izvršiti migracija mreže. Kada konsolidovani, organizacije mogli da uživate ključnih prednosti naveden iznad za organizacije u zakupca na 1: 1 mrežne konfiguracije.

Čak i posle konsolidaciju, koje može da bude u situaciji gde zbog jakih poslovne razloge jednog Office 365 zakupac možda ćete morati da se povežete sa nekoliko Yammer mreža. Ovo je podržana konfiguracija, ali uz ograničenja. Ispod je lista ključnih ograničenja ove konfiguracije.

 • Povećava Yammer trošak administracije:    Morate da upravljate više Yammer mreža, i tako se povećava administracija cene.

 • Nemogućnost da sarađujete sa svima u organizaciji:    Svi zaposleni u vašoj organizaciji nisu na istoj mreži Yammer, tako da korisnici će moći da se povežete sa svima u organizaciji koristite Yammer. Neke primere ispod.

  • Celo preduzeće objave: ako CEO preduzeća ima da prenesete poruku svima u organizaciji, ona mora da radite u svakoj mreže pojedinačno, a zaposlenog reakcije na objavu neće biti dostupne svima u organizaciji.

  • Otkrivanje organsko informacije: ako zaposlenih u jednu mrežu rade na projektu i treba da se odnose na sličan projekat koji su već održani u drugu podružnicu, lako mogu da mu pristupe. Na ovaj način dodatne frikcija koja može da dovede do gubitka organsko saradnju.

 • Zbunjenost došlo zbog granice organizacija koja se drugačije u Yammer v/s Office 365:    U ovoj konfiguraciji ivicu organizacije u usluzi Office 365 je veća od pojedinačnih Yammer mreža uzrokuje potencijalne zabunu. Neke primere ispod.

  • Yammer komentara na Office 365 sadržaj: na Office 365 video možda dele sa svima u organizaciji. Contoso.com mrežnog korisnika može da dodate komentar Yammer video -, ali ovaj komentar će biti vidljive samo na druge korisnike u contoso.com mreže. Zatim fabrikam.com mrežnog korisnika dodaje sličan onom contoso.com korisnik drugi komentar, ali ovaj komentar neće biti vidljiva contoso.com korisniku (sinus su na različitim mrežama).

  • Yammer razgovore tokom emitovanja Skype sastanka: možete da Dodajte Yammer feed u bilo kom emitovanje Skype sastanka. Obično odaberete grupe u usluzi Yammer da biste uključili u sastanak emitovanje i grupi pripada određenu Yammer mrežu. Da, ali sastanak samu emitovanje mogu da sadrže bilo ko iz Office 365 zakupac. Dakle, možda postoji problem kada korisnik je prijavljen emitovanje Skype sastanka, ali nije član povezane Yammer grupe i tako da ne mogu da učestvuju u razgovoru.

 • Yammer Office 365 grupama integracija nije dostupno:    Kao objavio u Yammer bloga, radimo na integrisanje Yammer grupa za Office 365 infrastruktura grupe. Ova funkcija neće biti dostupne korisnicima u 1 zakupca: Mnogi mrežne konfiguracije. Ovo je takođe zbog razlika u organizacije granice između Office 365 i Yammer. Primer scenarija ispod.

  • Grupisanje članstvo upravljanja: kada Yammer grupa integrisana sa Office 365 grupe infrastruktura, recimo grupe se kreira u contoso.com mreže, a će sadržati samo korisnici koji mogu biti deo contoso.com mreže. Da, ali kada ova integrisane grupa se upravlja u Office 365, korisnik sa domen fabrikam.com može dodati grupi. Sada ovaj fabrikam.com korisnik ne mogu dodati grupi u usluzi Yammer.

 • Budućnost Yammer Office 365 integracija nije dostupno:    U budućnosti, možda ćete predstavljamo drugih funkcija za integraciju Yammer Office 365. Ove funkcije možda neće biti dostupne korisnicima u 1 zakupca: mnogo konfiguraciju mreže.

Ispod je lista ključnih mogućnosti (u vezi sa upravljanje Yammer u usluzi Office 365) koje su podržane u ovoj konfiguraciji.

Mogućnost

Podrška za 1 zakupca: mnogo konfiguraciju mreže

Prijavljivanje

Da (uskoro)

Jedinstveno prijavljivanje

Da (uskoro)

Upravljanje korisnicima za životni ciklus

Da (uskoro)

Upravljanje životnim ciklusom administratora

Da (uskoro)

Upravljanje licencama

Da

Upravljanje domenom životni ciklus

Da (uskoro)

Konsolidovanje besplatno Yammer osnovne mreže

Da

Integracija budućih Yammer Office 365 grupe

Ne

Druge buduće integracije Yammer Office 365

Ne

Za prijavljivanje (uskoro):    Čak i kada Office 365 zakupac je povezan sa više Yammer mreža, jedan korisnik usluge Office 365 je povezan sa samo jednu mrežu Yammer. A kada korisnici pristupaju Yammer, oni će doći desnom mreže.

 • Linda i Jovana su korisnici istu Office 365 zakupca, ali članovi različitim mrežama. Recite linda@contoso.com pokušava da biste pristupili Yammer - tako što ćete kliknuti na pločici Yammer ili tako što ćete prijavljivanja na www.yammer.com. Linda će biti zatraženi akreditivi je Office 365, a na contoso.com mreže. Slično tome john@fabrikam.com možete da pristupite usluzi Yammer, prijavljivanje sa Office 365 akreditive, i na fabrikam.com mreže. Ako Linda ili Jovana Yammer korisnici prethodno, svoje Office 365 naloga će biti povezan sa tu već postojeći Yammer korisnik (bez novog korisnika će se kreirati).

 • Da, Dorena je korisnik sistema Office 365 zakupca, sa više e-porukama koje odgovaraju više mreža. Recite dorena@contoso.com pokušava da biste pristupili usluzi Yammer. Njen primarnu e-pošte je dorena@contoso.com, ali ima dorena@fabrikam.com sa proxy servera e-pošte. U ovom scenariju, da, Dorena će biti zatraženi akreditivi je Office 365, a na contoso.com mreže (ona će biti povezan sa jednom od Yammer mreža)

  • Ako primarnu e-pošte korisnika podudara sa mrežom, korisnik će biti evidentirani u tu mrežu.

  • Drugo, ako je korisnik – primarni e-pošte se podudara sa mrežom, korisnik će biti evidentirani u mreži. Ako postoji više od jednog podudaranja koja nije primarna e-pošte, jedan od njih će biti izabrano.

  • Drugo, ako UPN korisnika (glavno korisničko ime, kao što je user@domain.com) odgovara na mrežu, korisnik će biti evidentirani u na mreži

  • Ako ovaj korisnik Yammer korisnik ranije, Office 365 nalog će biti povezan sa tu već postojeći Yammer korisnik (bez novog korisnika će se kreirati).

  Da biste pristupili drugim mrežama, da, Dorena možete uraditi sledeće:

  • Pozivaju kao korisnik sa statusom gosta sa drugim fabrikam.com mreže. Ako obe mreže su konfigurisan da koristi konfiguraciju "nametanje Office 365 identiteta", to je jedina opcija.

  • Kreiranje novog naloga u drugi mreže i prijavljivanje sa e-pošte i lozinku.

Kada svi korisnici u zakupcu da prijavite sa mrežom pomoću svojih Office 365 naloga, možete da upravljate životnim ciklusom sve korisnike u Office 365, kao i Podešavanje usluge Office 365 jedinstveno prijavljivanje.

Upravljanje životnim ciklusom administratora (uskoro):    Administratori koji pripada uloga globalnog administratora u Office 365 zakupac će biti dodati kao Yammer verifikovani administratori podudarni mreže; Kada uloga globalnog administratora se uklanja iz korisničkog naloga, one neće biti verifikovan administratora na Yammer. U primeru iznad, ako je globalni administrator ima 2 e-porukama, admin@contoso.com i admin@fabrikam.com, ovaj administratora će biti dodat na contoso.com mreže i fabrikam.com mreže kao Administrator verifikovan. Da, ali kao što je objašnjeno u odeljku za prijavljivanje, oni mogu samo jednu od mreža sa svoje akreditive za Office 365 prijavljivanje.

Upravljanje domenom životni ciklus (uskoro):    Kada Office 365 zakupac je povezan sa više Yammer mreža, i dalje možete da upravljate Yammer domeni preko njihove životnog ciklusa u usluzi Office 365.

 • Kada domen se dodaje u usluzi Office 365, biće dodata mreža koja je označena kao primarni mrežu za upravljanje domenom životni ciklus. U vreme Yammer je aktiviran u Office 365 zakupac, sa mrežom pomoću najveći broj korisnika dobija naznačen kao primarni mrežu za upravljanje domenom životni ciklus. Ovo je tako da sve nove domeni se dodaju najveću mrežu. Imajte u vidu da se. onmicrosoft.com domen na Office 365 zakupca (domena koje nije moguće ukloniti iz zakupca) će biti dodat u ovom primarni mrežom.

 • Kada uklonite domen u usluzi Office 365, biće uklonjen sa odgovarajućih mreže. Ako je ovo poslednji domena na mreži, na mrežu će biti onemogućena.

Imate sledeće opcije da biste premestili zakupac 1: 1 mrežne konfiguracije:

 • Konsolidovanje manje mreža u veće mreže tako što ćete izvršiti migracija mreže. U gorenavedenom primeru, uradite sledeće. Prvo, uverite se da je Yammer aktiviran na Office 365 zakupac. Ako to već niste uradili, izvršite Yammer Enterprise aktivacije i aktiviranje usluge Yammer na domenu povezan sa većim nadređenoj mreži (u ovom slučaju, contoso.com). Zatim, idite na odeljak migracije mreže (koja je deo Yammer stranica za administraciju) i da migrirate manje fabrikam.com mreže contoso.com mreža; Treba da budu Yammer verifikovan administrator i Office 365 globalni Administrator da biste uradili ovo operacija. Na kraju, stignete stanja sledeće:

  Domeni u sistemu Office 365 zakupac

  Domeni na mreži Yammer

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

  Fabrikam.com

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

  Fabrikam.com

 • Ako podružnici ima potpuno koga tamo sa nadređene organizaciji ili je bio probnom - domena podružnicu kompanije mogu biti uklonjen sa Office 365 zakupac. U gorenavedenom primeru, treba da uklonite fabrikam.com iz Office 365 zakupca. Na kraju, stignete stanja sledeće:

  Domeni u sistemu Office 365 zakupac

  Domeni na mreži Yammer

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

Čak i nakon što premestite u 1 zakupca: 1 mrežna konfiguracija mogu slučajno vratite u 1 zakupca: mnogo konfiguraciju mreže. Recimo, contoso.com dobija preduzeća tailspin.com koji ima besplatnih osnovni mrežu Yammer. Contoso zatim dodaje tailspin.com Office 365 zakupca, koji će uzrokovati tailspin.com mreže za nadogradnju na Enterprise, a sada zakupca je povezan sa 2 Yammer mreža. Preporučujemo da u tim slučajevima, koristite uputstva iznad da biste se vratili u preporučeni zakupac 1: 1 mrežne konfiguracije i ponovo dobili sve koristi.

Možete da imate dve ili više Office 365 zakupaca koji su povezani sa jedne mreže Yammer. Na primer:

 • Verifikovan domena na Office 365 tenant1:    contoso.onmicrosoft.com, contoso.com

 • Verifikovan domena na Office 365 tenant2:    fabrikam.onmicrosoft.com, fabrikam.com

 • Domena na mreži Yammer:    contoso.com, fabrikam.com

Sledeća ilustracija prikazuje ovoj relaciji mnogo Office 365 zakupaca povezan sa jedne mreže Yammer:

Mnoge Office 365 zakupaca mapirani jedne mreže Yammer

Kako se klijenti u ovoj konfiguraciji: obično velike klijente se u ovaj scenario. Velike organizacije (contoso.com) može imati nekoliko podružnice (recimo fabrikam.com je jedan od njih). Ova organizacija ima mrežu Yammer i možda dodali sve domene u preduzeću na Yammer mrežu. Dok samoj organizaciji ima zvanični Office 365 zakupac, podružnicu preduzeća može samostalno kreirali druge Office 365 zakupac (fabrikam.com).

Ovo nije podržana konfiguracije. Objavite Yammer aktivaciju, samo jedan od na zakupaca je povezan sa mrežom za upravljanje i prijavljivanje. Ispod je lista ključnih mogućnosti (u vezi sa upravljanje Yammer u usluzi Office 365) koje su podržane u ovoj konfiguraciji. Više informacija o ovim mogućnostima, pročitajte članak o upravljanju uslugom Yammer u Office 365.

Mogućnost

Podrška za mnoge zakupcima: konfigurisanje 1 mreže

Detalji

Prijavljivanje

Ne

Korisnici iz samo jedne od Office 365 zakupaca mogu prijavi Yammer sa svoje Office 365 prijavljivanje. Prvi korisnika da se prijavite pomoću Office 365 akreditive određuje koje Office 365 zakupac bude povezan sa na Yammer mrežu za prijavljivanje. Ako mreže konfigurisao sa Yammer SSO zatim nijedan korisnik može da prijavljivanje na mrežu sa svoje akreditive za Office 365 i tako nema zakupac će biti povezan sa mrežom za prijavljivanje.

Jedinstveno prijavljivanje

Ne

Pošto ne u svim korisnicima da prijavi Yammer sa svoje akreditive za Office 365, možete da nametnete office 365 identiteta u Yammer i primena Office 365 na osnovu jednog znaka na rešenje. Yammer SSO će ukinut počevši 1 Dec 2016 i alternativa je da usvojite Office 365 na osnovu jedinstveno prijavljivanje rešenje, koje ne mogu biti primenjena u mnogo zakupcima: konfigurisanje 1 mreže.

Upravljanje korisnicima za životni ciklus

Ne

Životni ciklus korisnik može upravljati samo za korisnike koji mogu prijavi u Yammer sa svoje akreditive za Office 365. Dakle, ne možete da upravljate svi korisnici mreže Yammer preko njihov životni ciklus u usluzi Office 365.

Upravljanje životnim ciklusom administratora

Ne

Samo globalni administratori jednog od sa zakupcima će biti dodati kao administratori verifikovan u usluzi Yammer. Dakle, ne možete da upravljate životnim ciklusom svim administratorima Yammer preko njihov životni ciklus u usluzi Office 365.

Upravljanje licencama

Ne

Licence može upravljati samo za korisnike koji mogu prijavi u Yammer sa svoje akreditive za Office 365. Takođe, pošto ne možete da Nametni office 365 identiteta, ne možete da blokirate Office 365 korisnici bez licenci Yammer.

Upravljanje domenom životni ciklus

Ne

Ove konfiguracije nije podržana za upravljanje domenom životnog ciklusa, tako da ne možete da upravljate Yammer domeni preko njihove životnog ciklusa u usluzi Office 365.

Konsolidovanje besplatno Yammer osnovne mreže

Da

Prijavljivanje na Yammer i konsolidovanje osnovni mreže Yammer za Office 365 zakupac u koji je povezan sa na Yammer mrežu za upravljanje.

Integracija budućih Yammer Office 365 grupe

Ne

Druge buduće integracije Yammer Office 365

Ne

Imate sledeće opcije da biste premestili iz ove nepodržane konfiguracije:

 • Dodajte sve relevantne domene jednog zakupca pomoću Office 365 centru administracije.  U navedenom primeru bi uverite se da na istom zakupcu su contoso.com i fabrikam.com. Na kraju, stignete stanja sledeće:

  Domeni u sistemu Office 365 zakupac

  Domeni na mreži Yammer

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

  Fabrikam.com

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

  Fabrikam.com

 • Kreirate zasebne Yammer mreža, jedna po vlasniku. U navedenom primeru bi da uklonite contoso.com ili fabrikam.com iz Yammer mreže i da kreirate novu mrežu sa tog domena. Da biste uklonili mreže Yammer domena, obratite se Podrška za Yammer tima. Pre nego što uklonite domen iz mreže ćete morati da izbrišete sve korisničke naloge koja sadrži taj domen. Ako je potrebno, kasnije možete biti pozivani ove korisnike kao goste sa novokreirani mreže. Na kraju, stignete stanja sledeće:

  Domena na Office 365 tenant1

  Domeni na mreži Yammer

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

  Contoso.onmicrosoft.com

  Contoso.com

  Domena na Office 365 tenant2

  Domeni na mreži Yammer

  Fabrikam.onmicrosoft.com

  Fabrikam.com

  Fabrikam.onmicrosoft.com

  Fabrikam.com

Čak i nakon što premestite u 1 zakupca: 1 mrežna konfiguracija mogu slučajno vratite u mnogim zakupcima: konfigurisanje 1 mreže. Recimo, zbog nekog razloga contoso.com mreža ima jedan dodatni domen tailspin.com, koji još uvek nije dodata u Office 365 zakupac. U ovom slučaju, novu Office 365 zakupac se kreira za tailspin.com. Sada dva zakupcima (contoso.com i tailspin.com) su povezani sa istom mrežom Yammer. Da biste izbegli prelaska na ovaj problem, preporučujemo da dodate sve domene u mrežu Yammer Office 365 zakupac. Ako dobijete u ovu situaciju, možete da koristite vodič iznad da biste se vratili u preporučeni zakupac 1: 1 mrežne konfiguracije i ponovo dobili sve koristi.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×