O predstojećim promenama za nedavne pretrage više opcija traženja i razvijena pronalaženje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Microsoft nastavljaju investicija u pretragu u programu Outlook i upita formulu. Nismo su ulaganja u izgled i doživljaj povećati stabilnosti i pouzdanosti i dodavanje veće obaveštavanje rezultate.  U okviru izrade poboljšanja jezgro iskustva pretrage, u toku promena i uklanjanje neke povezane iskustvo pretrage koji prikazuju mali upotrebu i ne može ažurirati da iskoristite pogodnosti novog gradili smo u naše osnovne pretrage tok posla. Sluљali smo povratne informacije koje funkcije rade dobro i koja se neispravno.

Zbog toga, ste uklonili razvijeno okno za pronalaženje, a dugme na traci nedavne pretrage. Nedavne pretrage su i dalje dostupne putem predloge za pretragu.

[Ažuriran. Ste postavljali povratne informacije korisnika i više opcija traženja je ponovo omogućen za sve korisnike. Koristimo povratne informacije da primenite moć volite sa više opcija traženja za sve korisnike. Zahvalnosti za sve one koji je obezbedio povratne informacije.

Proširene Pronađi

Više opcija traženja [ažuriranje: ponovo omogućena za sve korisnike.

Nedavne pretrage dugme na traci

Dugme "nedavne pretrage"

Saveti: 

  • Da biste pronašli fasciklu za poštu koje se nalazi u, zadržite pokazivač iznad njega u rezultatima pretrage.

  • Opcionalno, promenite prikaz na „Preview” u okviru postavke prikaza. Ovo će se ažurirati prikaz poruka u formatu tabele. Promenom postavke prikaza je moguće da dodate kolonu „U fasciklu”. To može pomoći da brzo identifikujete e-porukama koje fascikli se nalaze u.

Takođe pogledajte

Saznajte kako da suzite kriterijum pretrage za bolje pretraživanje u programu Outlook

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×