Novosti tima u SharePoint mobilne aplikacije za Android

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ostanite u toku sa ili najinteresantnije priča sa funkcijom vesti u SharePoint mobilne aplikacije za Android. Vesti su dizajnirani da biste prikazali u bilo kom uređaju.

Čitanje novosti tima

Novosti kartica prikazuje najnovije članke iz lokacija koje pratite i često posetite zajedno sa lokacijama predložio Office Graph. Dodirnite stavku da biste pročitali vesti poruku. Da biste saznali više o veze između mobilnih aplikacija i Office Graph, pogledajte članak Korišćenje SharePoint mobilne aplikacije sa Office Graph isključeno.

Snimak ekrana kartici diskusije

Kad dodirnete na lokaciji u kartice " lokacije ", videćete karticu vesti pored aktivnosti. Dodirnite vesti da biste prikazali vesti poruka objavljena na ovoj lokaciji.

Snimak ekrana kartice vesti na lokaciji tima

Novosti su dizajnirane za prikazivanje na mobilnim uređajima. Kada dodirnete naslov novosti sa kartice „Sajtovi“ ili „Novosti“, videćete ceo članak sa veb segmentima, uključujući slike i ugrađene dokumente.

Upravljanje tima vesti trenutno nije dostupno u SharePoint Online na Vebu samo. SharePoint mobilne aplikacije za iOS omogućava Dodavanje vesti poruku u SharePoint Online. Za više informacija o uređivanju ili uklanjanje vesti objavu na Vebu, pogledajte članak bi vaš tim ažuriraju vesti na lokaciji tima

Dodatna pomoć za SharePoint za Android

SharePoint mobilne aplikacije za Android

Postavite pitanje na SharePoint Online Android zajednice

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste SharePoint Online administrator, možete i da otvorite tiket za podršku u Office 365 centru administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na sajtu SharePoint UserVoice. Slušamo.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×