Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Budite u toku sa ili najinteresantnije priča sa funkcijom vesti u SharePoint mobilne aplikacije za iOS vesti su dizajnirani da biste prikazali u bilo kom uređaju.

Čitanje novosti tima

Novosti kartica prikazuje najnovije članke iz lokacija koje pratite i često posetite zajedno sa predlozima članak.

Kad dodirnete na lokaciji u kartice " lokacije ", videćete 4 najnovijih vesti objave iz pojedinačne lokacije iznad nedavne aktivnosti lokacije. Dodirnite stavku Pogledajte sve da biste prikazali vesti objave objavljene na ovoj lokaciji.

Novosti tima na snimku sajta

Novosti su dizajnirane za prikazivanje na mobilnim uređajima. Kada dodirnete naslov novosti sa kartice „Sajtovi“ ili „Novosti“, videćete ceo članak sa veb segmentima, uključujući slike i ugrađene dokumente.

Dodavanje objave vesti

Kada ugledate vesti na lokaciji posedujete, izaberite stavku Pogledajte sve da biste dodali vesti.

  1. Na stranici vesti , dodirnite stavku + Dodaj da biste započeli kreiranje objavljenu poruku.

    Snimak ekrana koji prikazuje dodavanje veza

  2. Počnite sa dodavanjem naslov, a zatim dodirnite stavku da biste dodali tekst, slike i dokumente.

    Snimak ekrana nove sadržaja izbore
  3. Kada imate više stavki u poruku, možete da ih prerasporedite pre objavljivanja. Dodirnite stavku, pritisnite i držite i prevucite stavku da biste premestili stavke nagore ili nadole na stranici.

  4. Kada završite kreiranje stranicu, dodirnite stavku Objavi u gornjem desnom uglu, a poruke će se pojaviti u odeljku vesti.

Upravljanje tima vesti trenutno nije dostupno u SharePoint Online na vebu samo. SharePoint za mobilne uređaje omogućava Dodavanje vesti poruku u SharePoint Online. Za više informacija o uređivanju ili uklanjanje vesti objavu na vebu, pogledajte članak bi vaš tim ažuriraju vesti na lokaciji tima

Dodatna pomoć za SharePoint za iOS

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za iOS

Postavite pitanje na SharePoint Online iOS zajednice

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste SharePoint Online administrator, možete i da otvorite tiket za podršku u Office 365 centru administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na sajtu SharePoint UserVoice. Slušamo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×