Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za iOS

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ostanite u toku sa ili najinteresantnije priča sa funkcijom vesti u SharePoint mobilne aplikacije za iOS, počevši od verzije 2.0. Vesti su dizajnirani da biste prikazali u bilo kom uređaju.

Čitanje novosti tima

Kartica Novosti prikazuje najnovije članke sa sajtova koje pratite i često posećujete zajedno sa sajtovima koje predlaže Office Graph. Dodirnite da biste pročitali poruku novosti ili dodirnite ime sajta da biste prikazali sajt. Da biste saznali više o vezi između aplikacije za mobilne uređaje i funkcije Office Graph, pogledajte članak Korišćenje SharePoint aplikacije za mobilne uređaje sa isključenom funkcijom Office Graph.

Snimak ekrana agregiranih novosti tima

Kad dodirnete na lokaciji u kartice " lokacije ", videćete 4 najnovijih vesti objave iz pojedinačne lokacije iznad nedavne aktivnosti lokacije. Dodirnite stavku Pogledajte sve da biste prikazali vesti objave objavljene na ovoj lokaciji.

Novosti tima na snimku sajta

Novosti su dizajnirane za prikazivanje na mobilnim uređajima. Kada dodirnete naslov novosti sa kartice „Sajtovi“ ili „Novosti“, videćete ceo članak sa veb segmentima, uključujući slike i ugrađene dokumente.

Dodavanje objave vesti

Podrazumevano, vesti su na vrhu lokacije tima. Da sadrži razmak gde možete početi sa dodavanjem vaše priče, a veze u ovom članku pomoći.

  1. U okviru vesti , kliknite na dugme + Dodaj da biste započeli kreiranje objavljenu poruku.

    Snimak ekrana koji prikazuje dodavanje veza

  2. Počnite sa dodavanjem naslov, a zatim kliknite na dugme da biste dodali tekst, grafika i dokumente na stranici.

    Snimak ekrana nove sadržaja izbore
  3. Kada imate više stavki u poruku, možete da ih prerasporedite pre objavljivanja. Dodirnite stavku, pritisnite i držite i prevucite stavku da biste ga premestili nagore ili nadole na stranici.

  4. Kad završite sa kreiranjem stranice, kliknite na dugme Objavi u gornjem desnom uglu i videćete da se priča pojavljuje u odeljku „Vesti“ kao najnovija priča.

Upravljanje tima vesti trenutno nije dostupno u SharePoint Online na Vebu samo. SharePoint za mobilne uređaje omogućava Dodavanje vesti poruku u SharePoint Online. Za više informacija o uređivanju ili uklanjanje vesti objavu na Vebu, pogledajte članak bi vaš tim ažuriraju vesti na lokaciji tima

Dodatna pomoć za SharePoint za iOS

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za iOS

Postavite pitanje na SharePoint Online iOS zajednice

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste SharePoint Online administrator, možete i da otvorite tiket za podršku u Office 365 centru administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na sajtu SharePoint UserVoice. Slušamo.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×