Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android

Novosti tima u SharePoint aplikaciji za mobilne uređaje za Android

Ostanite u igri sa važnim ili interesnim pričama sa funkcijom vesti u SharePoint aplikaciji za android. Novosti su dizajnirane za prikazivanje na bilo kom uređaju.

Čitanje novosti tima

Kartica vesti prikazuje najnovije članke sa lokacija koje pratite i često posećujete zajedno sa predloženim lokacijama. Dodirnite da biste pročitali objavu vesti. 

Novosti su dizajnirane za prikazivanje na mobilnim uređajima. Kada dodirnete naslov vesti sa kartice "pronalaženje" ili kartice "vesti", videćete kompletan članak sa Veb segmentima, uključujući slike i ugrađene dokumente.

Upravljanje vestima tima trenutno je dostupno u SharePoint Online na vebu. SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za iOS omogućava Dodavanje objave za vesti u SharePoint Online. Više informacija o uređivanju ili uklanjanju objave diskusije na vebu potražite u članku održavanje tima ažuriranim sa vestima na lokaciji tima

Više pomoći za SharePoint za Android

SharePoint aplikacija za mobilne uređaje za Android

Postavite pitanje u SharePoint online programu Android

Da biste dobili dodatnu pomoć, obratite se IT sektoru ili administratoru. Ako ste administrator SharePoint Online, možete da otvorite i ulaznicu za podršku u Microsoft 365 centru administracije.

Imate zahtev za funkciju?

Sijalica – Ideja

Volimo da čitamo vaše predloge za nove funkcije i povratne informacije o tome na koji način koristite naše proizvode! Podelite svoje mišljenje na sajtu SharePoint UserVoice. Slušamo.

Napomena:  Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li da nam javite da li su informacije bile korisne? Ovo je članak na engleskom jeziku za referencu.​

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×