Novi izgled sistema Office

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pokretanje u leto 2018 i snima narednih nekoliko meseci, Office će imati osvežene izgled da biste bili produktivniji. Možete da pročitate više informacija o tome u našem javne objave. Hajde da pogledamo na već možete da vidite promene.

Pojednostavljena trake

U sistemu Office Online na traci ste navikli da vide izgleda otprilike ovako:

Na traci u programu Word Online

Sada možete da odaberete da koristite pojednostavljeni traci, što izgleda ovako:

Pojednostavljena traci u programu Word Online

Pojednostavljena traka funkcioniše na isti način na koji tradicionalne traci radi. Postoje kartice duž vrha i komande na svakoj kartici. Pojednostavljena traci, međutim, je više unapređena da biste koristili manje prostora na ekranu.

Možete koristiti napred i nazad između njih tako što ćete koristiti prekidač Pojednostavljeni trake koja je pri vrhu prozora programa.

Klijenti koji učestvuju u programu ljudi brzo za Office 365 možda pokrenete vide pojednostavljeni traci u programu Outlook na radnu površinu operativnog sistema Windows. Za više informacija pogledajte koristite pojednostavljeni traci u programu Outlook.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×