Novi izgled sistema Office

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pokretanje u leto 2018 i snima u narednih nekoliko meseci, Office će imati osvežene izgled da biste bili produktivniji. Možete da pročitate više informacija o tome u našem javne objave. Hajde da pogledamo na već možete da vidite promene.

Pojednostavljena trake

U sistemu Office Online na traci ste navikli da vide izgleda otprilike ovako:

Na traci u programu Word Online

Sada možete da odaberete da koristite pojednostavljeni traci, što izgleda ovako:

Pojednostavljena traci u programu Word Online

Pojednostavljena traka funkcioniše na isti način na koji tradicionalne traci radi. Postoje kartice duž vrha i komande na svakoj kartici. Pojednostavljena traci, međutim, je više unapređena da biste koristili manje prostora na ekranu.

Možete koristiti napred i nazad između njih u sistemu Office Online tako što će na kartici " Prikaz " i potvrdite (ili opozovete izbor) u polju za potvrdu Pojednostavljeni trake .

Klijenti možda pokrenete vide pojednostavljeni traci u programu Outlook na radnu površinu operativnog sistema Windows. Za više informacija pogledajte koristite pojednostavljeni traci u programu Outlook.

Nova ikona

Neki od vas već video nove ikone koje se pojavljuju u Office aplikacijama.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Znam da promene mogu biti neprijatno i sigurni smo da povremeno nismo izvršili ove promene. Nova ikona su scalable vector graphics, što znači da oni će razmeru bolje na velike ekrane i manjim ekranima bez gubljenja rezoluciju kada promenite veličinu prozora aplikacije je u. Takođe smeliji linije i viši boja kontrastni pomaže da ikone vidljivijim u teško osvetljenje ili za osobe sa oštećenja vida.

Ne dobijamo uvek stvari desno, tako da Obećavamo da biste nastavili da biste preslušali i saznajte. Povratne informacije je važno da biste pomogli da suzite ove ikone tokom vremena za postizanje boljih.

Ako postoji određene ikone ili elemenata novog dizajna koje ne rade za vas, recite nam. Datoteku možete da koristite > povratne informacije > Slanje mrguda iz Word, Excel ili PowerPoint. Ako uključite snimka ekrana (opcionalno) koji je veoma koristan.

Takođe pogledajte

Kako da pošaljem povratne informacije o sistemu Microsoft Office?

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×