Novi administrator Office 365 centar za izveštaje

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Na osnovu povratnih informacija koje smo primili osnovni podaci o izveštajima za Office 365 administratore, možemo li ponovno dizajniranje onako kako izveštaja rad. Tokom vremena, možemo ćete dodavati nove izveštaje, zamenjuje postojeće i uklanjanju i ostali. Sve nove i ažurirane izveštaji će biti lako prepoznatljivo sa zelenu ikonu novo .

Evo šta možete da očekujete od nove izveštaje:

  • Možete da vidite u upotrebi metrika u celoj organizaciji i zatim prikazali detalje o korisničkom nivou će vam pomoći da se povežete informacije za više važnih uvide.

  • Sve aktivnosti korisnika izveštaja imaju dosledan izveštavanja perioda: poslednjih 7 dana, traje 30 dana, poslednjih 90 dana i 180 dana.

    Napomena: Pošto su te izveštaje novi, najčešće počeće da sa 1 ili 2 meseca podataka, ali će na kraju imate do 6 meseci izveštavanja podataka.

  • Nema više izveštavanja ograničenja na broj korisnika koji imate u vašoj organizaciji. Svi korisnici da prelistavate ili možete da izvezete sve korisničke podatke u CSV datoteku.

Želite li da saznate više o funkcije izveštavanja u usluzi Office 365? Uvek slušamo povratne informacije, pa koristite povratne informacije vidžeta u centru administracije da biste nas znam nove izveštaje i recite nam šta želite da vidite.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×