Nije moguće videti planiranje ili informacije o učesnicima sastanka zauzetosti

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

To može biti veoma teško da planirate sastanak sa nekim ako ne možete da potvrdite njihov kalendar i informacije o zauzetosti da znam da li su dostupne. Postoji nekoliko razloga zašto možda nećete moći da vidite neke osobe informacije o zauzetosti.

  • Učesnik nije u vašoj organizaciji. Outlook ne može da prikazuje informacije o zauzetosti ili planiranje za osobu koja nije deo vaše organizacije.

  • Pravite sastanka u kalendaru koji nisu deo vaše organizacije. Na primer, ako imate Office 365 nalog e-pošte i Gmail naloga u programu Outlook, a možete da koristite Gmail e-adresu kao od adrese u pozivu za sastanak, nećete moći da biste videli informacije o zauzetosti za učesnike. Promenite iz polja u Office 365 ili nalog organizacije e-pošte.

  • Outlook ima ograničenje na broj učesnika na listi distribucije koji može da prikaže informacije o zauzetosti za. Ako pokušate da dodate listu distribucije koja je prevelika, besplatnu zauzet potvrdu neće uspeti. Razvijanje Lista distribucije će im omogućiti programa outlook da biste oporavili informacije o zauzetosti za učesnike.

  • Outlook ima ograničenje na broj učesnika u sastanku koji ga možete prikazati informacije o zauzetosti za. Kreiranje drugog sastanka da biste proverili informacije o zauzetosti za manji skup pojedinaca.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×