Nije moguće otvoriti sadržaj sinhronizovali u fascikli OneDrive na spoljne jedinice

Nije moguće otvoriti sadržaj sinhronizovali u fascikli OneDrive na spoljne jedinice

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako ste instalirali Jesenja 2017 kreatora ispravku za Windows 10 i sinhronizovanje OneDrive datoteka sa spoljne jedinice, možda nećete moći da otvorite datoteke OneDrive ako spoljni disk na računaru koji koristi operativni sistem stariji od Jesenja 2017 kreatora ispravka za Windows 10.

Možda ćete dobiti grešku: „datoteke nije moguće pristupiti sistem”.

Rešenja

Dostupni su sledeći načini:

  • Prijavite se na lokaciji onedrive.com pomoću naloga koji imate problema sa i preuzimanje datoteka.

    Savet: Da biste došli na OneDrive na mreži sa radne površine, možete takođe kliknite desnim tasterom miša na OneDrive ikonu na sistemskoj traci poslova, i izaberite stavku Prikaži na mreži.

  • Kreirajte novu vezu sinhronizacije na računaru koji koristi stariju verziju operativnog sistema Windows. Pročitajte kako da biste sinhronizovali datoteke pomoću novog klijenta za sinhronizaciju OneDrive u operativnom sistemu Windows.

  • Koristite na računaru koji radi pod Jesenja 2017 kreatora ispravka za Windows 10 (ili noviji) da biste otvorili sadržaj.

Saznajte više

Da biste sinhronizovali vaše OneDrive za spoljne jedinice, morate da izaberete lokaciju koji je oblikovan kao NTFS. Prikaz konvertovanje FAT ili FAT32 jedinicu u NTFS.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×