Nije moguće nametanje moderni potvrde identiteta prilikom korišćenja povezivanje SPOService cmdlet u sistemu SharePoint Online Management Shell

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Problem

Možete ne možete da nametnete ponovnu moderni potvrde identiteta kada koristite povezivanje SPOService cmdlet u Microsoft SharePoint Online Management Shell, osim ako dodate ključa registratora bez dokumenata na klijentskom računaru.

Uzrok

Do ovog problema može doći ako ste dodali pravilo Zahtevaj Active Directory usluga za ujedinjavanje (ADFS) da biste blokirali zahteve za potvrdu identiteta zastarelog kada ove zahteve ne potiču od očekivanog opseg IP. Povezivanje SPOService cmdlet koristi nasleđena potvrda identiteta, ali ne prenesem informacije o IP opsega, tako da cmdlet je blokiran.

Rešenje/rešenje

Important

Pažljivo pratite korake iz ovog odeljka. Može da dođe do ozbiljnih problema ako neispravno izmenite registrator. Pre nego što ga izmenite, napravite rezervnu kopiju registratora da biste mogli da ga vratite ako dođe do problema.

Da biste rešili ovaj problem, dodajte sledeći potključ registratora na klijentskom računaru da biste nametnuli moderni potvrde identiteta.

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SPO\CMDLETS]

ForceOAuth” = dword:00000001

Više informacija

I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×