Neka u kancelariji više pametno za vas

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Office je brže sve vreme, dodavanjem nove oblaku poboljšane funkcije koje vam mogu uštedeti vreme i rezultata. Ove funkcije vam pomoći da poboljšate pišete u programima Word i Outlook, analiziranje podataka u programu Excel i isporučivanje dinamičkih prezentacija u programu PowerPoint.

Napomena: Mnogi od ove funkcije su dostupne samo ako imate Office 365 pretplatu. Ako ste pretplatnik na Office 365, Uverite se da imate najnoviju verziju sistema Office.

Hajde da pogledamo neke nove usluge koje Microsoft Office obezbeđuje i pokazaćemo vam kako da ih uključite ili isključite.

Dizajner za PowerPoint

PowerPoint Dizajner olakšava kreiranje lepe slajda samo jednim klikom. Dok stavljate sadržaj na slajdu, dizajner radi u pozadini da se podudara sa tim sadržajem profesionalno dizajniranih rasporedima.

Ova funkcija je dostupna samo ako imate pretplatu na Office 365. Ako ste pretplaćeni na Office 365, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Office.

Pregledač ne podržava video zapis. Instalirajte Microsoft Silverlight, Adobe Flash Player ili Internet Explorer 9.

Više informacija potražite u članku O PowerPoint dizajner.

Urednik

Uređivač vam pomaže da poboljšate pišete u programima Word i Outlook identifikovanjem reči i fraze koje mogu biti koje ne razume drugima ili može biti više promenio. Kada pogrešno otkucate reč, uređivač analizira reč i kontekst, da biste ga verovatnije da odgovarajuću reč nalazi se za vas.

Uređivač koristi pametna usluge preporučiti pravopisa i kontekst ispravke.

Kada je uređivač omogućeno, poboljšane pravopisa predloga će biti automatski dostupne, da li koristite kontekstualnog menija ili okno "Pravopis".

Više informacija na Word uređivač potražite Uređivač - pomoćnik za pisanje.

Napomena: Ova funkcija trenutno nije dostupan za Word i Outlook za Mac.

Pametno pronalaženje

Ostanite fokusirani na zadatak pomoću okna "pametno pronalaženje" u tehnologiju Bing, da biste dobili rezultate pretrage bez napuštanja aplikacije. Kada izaberete reč ili frazu, desnim tasterom miša i odaberite Pametno pronalaženje, u oknu pametno pronalaženje pružiće vam definicije, teme, Wikipedia članke i gornje srodne pretrage sa veba. Možete doći i da pametno pronalaženje bilo kom trenutku tako što ćete otići reference > Istraživanje > Pametno pronalaženje.

Prikazuje okno „Uvid“ u programu Word

Savet: Ako se nalazite na uređaju osetljivom na dodir, dvaput dodirnite reč da biste ga izabrali, a zatim dodirnite Pametno pronalaženje ili Pametno pronalaženje .

Više informacija o pametno pronalaženje u članku Dobijanje uvida u kojima radite sa pametno pronalaženje.

Prevodilac

Word da prevedete izabrane reči, fraze ili celog dokumente ili sa 60 različitih jezika.

Ova funkcija je dostupna samo ako imate pretplatu na Office 365. Ako ste pretplaćeni na Office 365, proverite da li imate najnoviju verziju sistema Office.

Više informacija o programu Word prevodilac u članku Prevod reči i dokumente na drugi jezik u programu Word.

I još mnogo toga...

Naš portfolio funkcija raste svakog meseca. Druge usluge dodali smo uključuju:

Omogućavanje i onemogućavanje ove funkcije

Prvo otvorite Office 365 aplikaciju na radnoj površini, videćete prozor koji omogućava vam da odaberete da li želite da omogućite te funkcije ili ne.

Šta god odaberete, možete da promenite odluku u bilo kom trenutku. Jednostavno otvorite bilo koji Office 365 aplikaciju za računare u operativnom sistemu Windows, izaberite stavke datoteka > Opcije i izaberite stavku Centar za pouzdanost kartica u oknu za navigaciju sa leve. Kliknite na dugme Postavke centra za pouzdanost i idite na karticu Opcije privatnosti .

Opcije privatnosti dijalog koji prikazuje gde želite da omogućite ili onemogućite usluga u oblaku za Office.

Više informacija potražite u članku pregled opcija privatnosti u sistemu Microsoft Office.

Imate pitanja o sistemu Office 2016.

Posetite Microsoft Answers zajednicu da biste videli pitanja i odgovore koje su objavile druge osobe ili da biste dobili odgovore na sopstvena pitanja.

Slušamo!

Ovaj članak je poslednji put redigovali Ben na 25 maj 2018 kao rezultat komentare. Da li vam je bilo korisno i posebno ako niste, koristite kontrole za povratne informacije ispod da biste nas obavestili kako bi mogli nastaviti da bude bolje.

Takođe pogledajte

Privatnost korporacije Microsoft

Microsoft druge povezane usluge

Šta je novo za učesnike programa Office Insider

Neka PowerPoint prezentacije budu pristupačnije

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×