Ne mogu da sinhronizujem moj Yahoo! nalog pomoću aplikacije „Pošta za Windows 10“

Ako koristite Yahoo! zajedno sa aplikacijom „Pošta za Windows 10“, možda ste primili poruku o grešci koja saopštava da aplikacija „Pošta“ ne može da sinhronizuje Yahoo! e-poštu koja prati ispravke u bezbednosnim postavkama Yahoo! naloga.

Ova greška se odnosi na bezbednosni protokol koji trenutno koristi aplikacija „Pošta“. Da biste rešili ovaj problem, Microsoft je dodao OAuth podršku za Yahoo! naloge u Windows 10 ispravci za kreativne. Da biste odmah instalirali ispravku za kreativne, idite na sajt za preuzimanje softvera i izaberite stavku Ažuriraj odmah. Više informacija o ispravci potražite u članku Windows 10 ispravka za kreativne je ovde.

Napomena: Ako imate japanski nalog Yahoo! e-pošte, moraćete da dodate Yahoo! nalog kao IMAP nalog. Da biste to uradili, koristite imap.mail.yahoo.co.jp za server dolazne pošte i smtp.mail.yahoo.co.jp za server odlazne pošte i pratite korake u odeljku Dodavanje naloga pomoću naprednog podešavanja u članku Podešavanje e-pošte u aplikaciji „Pošta za Windows 10“. 

Ako nakon instaliranja ispravke i dalje imate problema, možete da omogućite verifikaciju u dva koraka, a zatim kreirate lozinku aplikacije za aplikaciju „Pošta“ kao privremeno rešenje. Lozinku aplikacije će koristiti samo aplikacija „Pošta“.

Omogućavanje verifikacije u dva koraka i kreiranje lozinke aplikacije

  1. Uključite verifikaciju u dva koraka za Yahoo! Verifikacija u dva koraka zahteva korišćenje broja telefona povezanog sa nalogom.

  2. Kreirajte lozinku aplikacije.

  3. U levom oknu za navigaciju u aplikaciji „Pošta“ kliknite desnim tasterom miša na Yahoo! nalog > Postavke naloga. Unesite lozinku aplikacije koju ste kreirali u 2. koraku.

Druga mogućnost je da privremeno dozvolite pristup aplikaciji „Pošta“ tako što ćete promeniti bezbednosnu postavku na Yahoo! nalogu. Uputstva potražite u članku Pristup i bezbednost aplikacije.

Srodne teme

Podešavanje e-pošte u aplikaciji „Pošta za Windows 10“

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×