Nije moguće odštampati na list sa podacima.

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da biste odštampali podatke koji su korišćeni za kreiranje grafikona, postupite na neki od sledećih načina:

  • Ako radite sa linije, oblast, kolonu, Radarski grafikon ili trakasti grafikon, dodajte tabele podataka na grafikonu. U meniju grafikona izaberite stavku Opcije grafikona, a zatim kliknite na dugme u polju za potvrdu Prikaži tabelu sa podacima na kartici Tabele podataka .

  • Kopirajte podatke iz lista sa podacima u programu koju ste umetnuli grafikon, na primer, Microsoft Word dokument ili Microsoft PowerPoint prezentaciju. Izaberite stavku Prikaz lista sa podacima Slika dugmeta da biste se prebacili na list sa podacima, a zatim izaberite ćelije koje želite da kopirate. U programu Microsoft Graph, kliknite na dugme Kopiraj Slika dugmeta , prebacite se na drugi program i zatim kliknite na dugme " Nalepi " u meniju Uređivanje programa.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×