Ne možete da sinhronizujete datoteke ili fascikle u sistemu SharePoint Online u usluzi Office 365 ili dobijate poruke o grešci prilikom otvaranja datoteke u sistemu Office Online

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Napomena: Ovaj članak se odnosi samo na prethodni OneDrive for Business klijent za sinhronizaciju (groove.exe). U većini slučajeva, preporučujemo da koristite noviji OneDrive klijent za sinhronizaciju (onedrive.exe). Koju verziju usluge OneDrive koristim?

Problem


Kada otpremite ili kreirajte fasciklu koja se zove „_private” u sistemu Microsoft SharePoint Online ili u usluzi OneDrive for Business, možete doći do neke od sledećih problema:

  • Kada sinhronizujete Fascikla _private pomoću programa OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju, dobijate sledeću poruku o grešci za sve datoteke koje se nalaze u fascikli:

    • Ovo ime datoteke sadrži nevažeće znakove.

  • Kada sinhronizujete Fascikla _private pomoću programa OneDrive for Business aplikacije za sinhronizaciju, fascikla se sinhronizuje, ali su sinhronizovane datoteke u fascikli.

  • Pokušate da otvorite stavku koja postoji u _private fascikli u sistemu Microsoft Office Online, dobijate sledeću poruku o grešci:

    • Žao nam je, ovaj dokument nije moguće otvoriti za uređivanje.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, koristite ime fascikle osim „_private” u sistemu SharePoint Online ili OneDrive for Business.

Više informacija

Do ovog problema dolazi jer fasciklu pod imenom „_private” nije podržano u sistemu SharePoint Online.


I dalje potrebna pomoć? Idite na Microsoft zajednici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×