Navođenje instance usluga SQL Server Analysis Services za Excel Services

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da biste koristili funkcionalnost modela u usluzi Excel Services, instanca usluga Analysis Services mora se navesti za Excel Services aplikaciju usluge. Instanca se navodi u polju „Ime servera“ (koje se nalazi na stranici sa postavkama modela podataka za upravljanje Excel Services aplikacijom usluge u centralnoj administraciji) i koristi obrazac SERVERNAME\INSTANCE.

Više informacija potražite u članku TechNet članak: upravljanje Excel Services modela podataka postavke (SharePoint Server 2013).

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×