Navigacija do deljene fascikle u sistemu SharePoint Workspace 2010

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kretanje do deljene fascikle je moguće na traci za pokretanje ili u Windows sistemu datoteka.

Kretanje do deljene fascikle na traci za pokretanje

Da biste došli do deljene fascikle na traci za pokretanje, kliknite dvaput na nju u oknu Radni prostori.

Savet: Deljene fascikle možete da grupišete na traci za pokretanje tako što ćete sortirati listu radnog prostora po tipu: na traci za pokretanje izaberite karticu Prikaz, a zatim u padajućem meniju Radni prostor izaberite stavku Tip.

Radni prostori kategorizovani po tipu

Ako se krećete po prvi put u deljenu fasciklu koju primila poziv, bićete upitani da biste izabrali ili kreirali fasciklu za sinhronizaciju, a da biste naveli početne postavke preuzimanja (automatski ili ručno).

Kretanje do deljene fascikle u Windows sistemu datoteka

Ako koristite Windows XP, u Windows sistemu datoteka možete izabrati deljenu fasciklu, a zatim na Windows traci sa alatkama kliknuti na dugme Sinhronizacija fascikli da biste prikazali traku sa alatkama „Deljena fascikla“.

Ukoliko koristite operativni sistem Windows Vista, možete izabrati deljenu fasciklu, u meniju Prikaz izabrati stavku Traka programa Explorer, a zatim stavku Sinhronizacija fascikli programa SharePoint Workspace. Na ovaj način otvarate traku sa alatkama „Deljena fascikla“.

Ikona programa SharePoint Workspace prekriva fasciklu što označava da je to deljena fascikla. U Windows sistemu datoteka možete kliknuti desnim tasterom miša na bilo koju deljenu fasciklu da biste videli opcije komandi.

Ikona deljene fascikle u programu Windows Explorer

Deljene fascikle navedene u programu Windows Explorer

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×