Napuštanje grupe u programu Outlook

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada napustite grupe, dajte se pristup grupi prijemno poštansko sanduče, kalendar, OneNote beležnicu i biblioteke. Jedini način da biste ponovo dobili pristup je da se ponovo pridružiti grupi.

Kada zaustavite praćenje grupe, vi ste član, ali više ne dobijate sve grupni razgovori u prijemnom poštanskom sandučetu lične. Umesto toga, samo ćete primiti odgovore objavljene poruke, poruke kojima ste pomenuti i događaje u prijemnom poštanskom sandučetu lične. Za sve ostale grupe razgovore, moraćete da biste otišli u prijemno poštansko sanduče grupe da biste ih videli. Za detalje pogledajte članak pratite grupe u programu Outlook .

  1. Otvorite Outlook na vebu.

  2. U oknu za navigaciju, u okviru grupeizaberite grupu.

    Navigaciju sa leve strane iz programa Outlook u usluzi Office 365

  3. U zaglavlju grupe izaberite stavku Dugme "postavke" u grupama > napuštanje grupe. Biće više neće biti deo grupe i nećete moći da pristupite datotekama niti drugim podacima.

Kao gost, dobijate sve grupni razgovori u prijemnom poštanskom sandučetu; Nemate poštansko sanduče grupe u klijentu e-pošte. U svakoj e-pošte razgovoru ćete videti poruku sa vezom za napuštanje grupe.

Poruka predstavljen goste u svakom Pošta primljena iz grupe

Kliknite na dugme Napusti grupu. Primićete poruku od vas traži da biste potvrdili da želite da napustite.

Poruke o potvrdi o napuštanja grupe

Kada potvrdite, ćete primiti e-poruku koja sadrži vezu za ponovno pridruživanje. Kliknuti na vezu će poslati zahtev za vlasnika grupe.

Poruka koja se prikazuje kada gost napusti grupu

  1. Na listi fascikli Izaberite grupu čiji ste član.

  2. Kliknite na ime grupe, a zatim izaberite stavku " v " pored sledeće ili Ne sledeće.

  3. Izaberite stavku napuštanje grupe. Biće više neće biti deo grupe i nećete moći da pristupite datotekama niti drugim podacima.

    Kartica grupe sa napusti grupu istaknuta

Za uputstva o ostavite mobilne grupe u programu Outlook, pogledajte Korišćenje grupe na aplikaciju Outlook za mobilne uređaje.

Takođe pogledajte

Pridruživanje grupi u programu Outlook

Pristup gosta u Office 365 grupama

Pročitajte više o prati u prijemno poštansko sanduče u našem bloga

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×