Tekst i tabele

Napravite PowerPoint prezentaciju od prikaza strukture

Napravite PowerPoint prezentaciju od Word prikaza strukture

Možete da koristite postojeći Microsoft Word dokument da biste napravili Microsoft PowerPoint prezentaciju. PowerPoint koristi stilove naslova iz Word dokumenta da bi podesio slajdove u prezentaciji. Na primer, svaki pasus oblikovan pomoću stila Naslov 1 postaje naslov novog slajda, svaki Naslov 2 postaje prvi nivo teksta i tako dalje.

Napomena: Morate da primenite oblikovanje naslova na tekst koji želite da ubacite na slajd. Na primer, ako primenite stil Normal na blok teksta, Word taj tekst neće poslati u PowerPoint.

  1. Otvorite dokument od kojeg želite da napravite PowerPoint prezentaciju.

  2. U meniju Datoteka postavite pokazivač na stavku Pošalji, a zatim izaberite stavku Microsoft PowerPoint.

Saveti

  • Ako već radite u programu PowerPoint, možete da uvezete Word dokument u prezentaciju. U programu PowerPoint izaberite stavku Otvori u meniju Datoteka. U okviru Datoteke tipa izaberite stavku Sve datoteke. U polje Ime datoteke unesite ime datoteke i lokaciju Word dokumenta.

  • U postojeću prezentaciju možete da umetnete i slajdove iz Word prikaza strukture. U programu PowerPoint prikažite slajd posle kojeg želite da umetnete nove slajdove. U meniju Umetanje izaberite stavku Slajdovi iz prikaza strukture, a zatim izaberite Word dokument koji želite da koristite.

Takođe pogledajte

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×