Nametanje Office 365 identitetom za Yammer korisnici

Važno: Ovaj članak je mašinski prevesti potražite u članku Odricanje odgovornosti. O referencu pronaći verzija ovaj članak ovde na engleskom jeziku.

Kao Yammer postane osnovne usluge za vašu organizaciju, trebalo bi da korisnici mogu da se prijavite u nju nesmetano, kao i druge usluge Office 365. Pored toga, verovatno ćete želeti da bi se jednom identiteta za sve korisnike sistema Office 365 radi lakšeg upravljanja korisnika. Možete da postignete oba cilja primenom Office 365 identitetom u usluzi Yammer. Primenom Office 365 identitetom Yammer i configurating Spoljni identiteta za Office 365 administratori mogu da postignete jedan prijavljivanje (SSO) mogućnosti za za sve usluge u Office 365, uključujući Yammer.

Funkcionisanje nametanje Office 365 identiteta u Yammer

Sledeći dijagram prikazuje šta se dešava kada se korisnik prijavi Yammer.

Kada se korisnik prijavi, prvo unosi e-adresu. Ako je nametnut Office 365 identitet, korisnik se prijavljuje pomoću Office 365 identiteta. Ako identitet nije nametnut, ali je e-adresa korisnika vezana za Office 365, prijavljivanje se vrši pomoću Office 365 identiteta. Ako je

Ispod je korisničko iskustvo prijavljivanja kada Office 365 identiteta i se ne primenjuje za Yammer:

 1. Korisnik pokušava da se prijavi u Yammer i dobija dijalog prijavi se.

 2. Korisnik unese njegovo ili njeno e-adresu.

 3. Kada Office 365 identitetom se primenjuje, korisnik se od vas zatraži da se prijavite sa što korisnikov Office 365 identitetom. Ako klijent ima primenjenu model spoljnim identiteta u sistemu Office 365, korisnik će se prijaviti pomoću jedne-prijavljivanja.

 4. Kada Office 365 identitetom se ne primenjuje (ovo je podrazumevana postavka), ako postoji naloga usluge Office 365 koja odgovara na e-adresa korisnika, korisnik je zatraženo da se prijavite pomoću Office 365 identitetom njegovo ili njeno.

 5. Kada Office 365 identitetom se ne primenjuje (ovo je podrazumevana postavka), ako nalog nema Office 365 koja odgovara na e-adresa korisnika, korisnik je zatraženo da se prijavite pomoću njegovo ili njeno Yammer identiteta (e-pošte i lozinku)

U sledećoj tabeli poredi ponašanje prijavljivanje korisnika kada Office 365 identiteta je primenjena ili ne primenjuje. Imajte na umu da Office 365 identitetom se ne primenjuje podrazumevano.

Je li Office 365 identitetom primenjena?

Postoji li Office 365 nalog za tog korisnika e-adresa?

Šta se dešava kada se korisnik prijavi:

Da

Da

Korisnik će biti zatraženo da se prijavite pomoću Office 365 identitetom njegovo ili njeno.

Ne

Da

Korisnik će biti zatraženo da se prijavite pomoću Office 365 identitetom njegovo ili njeno.

Ne

Ne

Korisnik će biti zatraženo da se prijavite sa njegovo ili njeno Yammer identiteta (e-pošte i lozinku).

Pojačanu Office 365 identitetom u usluzi Yammer

Samo nekoliko koraka da biste pojačanu Office 365 identitetima u usluzi Yammer. Međutim, uključite ovu postavku možete slučajno da ometa korisnika pristup usluzi Yammer. Pre nego što počnete, uradite sledeće da biste se uverili da Yammer korisnici možete da nastavite rad bez problema:

 • Uverite se da svi trenutni Yammer korisnici imaju odgovarajuću Office 365 identitetom.    Kada nametnete Office 365 identitetima za Yammer, bilo koji korisnik bez odgovarajućih Office 365 identitetom će biti zaključana iz Yammer. Zato pre nego što počnete, uverite se da sve trenutne korisnike Yammer imaju odgovarajuću Office 365 identiteta. Jedan način da to proverite je da odete na stranicu Izvoz korisnika u usluzi Yammer i izvoz sve korisnike. Zatim uporedite listu sa liste korisnika u usluzi Office 365 i unesite željene promene obavezno.

 • Obaveštavanje korisnika o ovoj promeni.    Preporučujemo da recite korisnicima da se prebacujete da biste nametnuli Office 365 identiteta, zato što ona može da ometa njihove dana u dan upotrebu Yammer. Nudimo vam uzorak e-poruke možete da koristite u okviru postavke ispod.

Morate biti Globalni administrator na Office 365 koji je sinhronizovan Yammer kao verifikovan administrator da biste izvršili ove korake. Da biste proverili da li vaš nalog je sinhronizovan, možete da idite na stranici Administrator mreže na Yammer i potvrdite izbor u odeljku administratori . Globalni administratori sinhronizovaće Yammer samo ako im glavno korisničko ime (UPN) u sistemu Office 365 se podudara sa domenom u usluzi Yammer. Sledeći snimak pokazuje kako izgleda sinhronizovane administracije na stranici "administratori" u usluzi Yammer.

Snimak ekrana koji prikazuje nalog verifikovanog administratora koji se sinhronizuje kao globalni administrator u usluzi Office 365

Ako ste spremni da biste nametnuli Office 365 identitetom u usluzi Yammer, pratite dolenavedene korake.

Da biste pojačanu Office 365 identitetom u usluzi Yammer
 1. U usluzi Yammer, idite na odeljak Administrator mreže i odaberite stavku Bezbednosne postavke.

 2. Na stranici "postavke bezbednosti", idite na odeljak Nametanje Office 365 identiteta i potvrdite izbor u polju za potvrdu Nametni Office 365 identitetom .

  Ova postavka će poništiti bilo koju postojeću Yammer jedinstveno prijavljivanje (SSO) konfiguraciju koja je prethodno izvršiti. Ne morate izričito da isključite Yammer SSO pre nego što nametanje Office 365 identitetom. Morate biti obe Yammer verifikovan administrator i Office 365 Globalni administrator da biste videli ovaj odeljak.

  Snimak ekrana koji prikazuje polje za potvrdu „Nametni Office 365 identitet u usluzi Yammer“ na Yammer stranici „Postavke bezbednosti“. Morate da budete verifikovani administrator u usluzi Yammer i Office 365 globalni administrator da biste videli ovu postavku.
 3. Videćete poruku o potvrdi koja pita da li ste spremni da pojačanu Office 365 identitetom.

  Snimak ekrana dijaloga za potvrdu koji prikazuje koliko aktivnih korisnika ima u Yammer mreži.
 4. Poruke o potvrdi prikazuje broj aktivnog korisnika na mreži Yammer. Uverite se da svi trenutni Yammer korisnici imaju odgovarajuću Office 365 identiteta.

 5. Ako želite, automatski da odjavite se sve trenutnog korisnika, tako da budete sigurni da svima pomoću usluge Yammer ima prijavljeni pomoću svoj identitet Office 365. Ako želite da biste to uradili, potvrdite izbor odjavite se sve trenutnog korisnika .

 6. Ako želite da biste videli predloška poruke koje možete da koristite da biste komunicirali ovu promenu korisnika, odaberite stavku Prikaz primer.

  Snimak ekrana dijaloga za potvrdu sa primerom teksta e-poruke koja se šalje korisnicima nakon promene.

  Tekst uzorka je:

  Dragi Yammer korisnik,

  Kao Yammer postane osnovne usluge za organizacije, želimo da joj pristupe nesmetano, kao i druge usluge Office 365. Da biste se uverili, odmah, možemo zahtevaju sve korisnike da se prijavi u Yammer sa Office 365 identitet. Znamo to može dovesti do neke kratke termina neprijatnosti, ali ova promena će omogućiti nam za održavanje jedne identitet da pristupite svim Office 365 usluga, uključujući Yammer.

  Prepoznatljive administrator

 7. Ako ste spremni da pojačanu ovu postavku, kliknite na dugme da, spreman sam da potvrdite svoj izbor. Ovo vas vraća na stranicu sa postavkama bezbednosti gde je sada izabrana u polju za potvrdu Nametni Office 365 identitetom u usluzi Yammer .

 8. Odaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali sve postavke na stranici.

  Ako ne odaberete stavku Sačuvaj, već napustite stranicu, postavke neće stupiti na snagu.

Prestanak pojačane Office 365 identitetom u usluzi Yammer

Kada zaustavite nametanje Office 365 identiteta u Yammer:

 • Svi korisnici koji su već prijavljuju u Yammer sa identitetima svoje Office 365 će biti ove promene ne utiče na.

 • Ako mreže Yammer SSO konfigurisan, taj konfiguracije će se ponovo primeniti na mrežu. Ako želite da nastavite da koristite SSO, Verifikujte postavke SSO.

 • Ako mreže imali Yammer SSO konfigurisan, korisnici mogu da se pridruže mreže potpisivanje svoju poslovnu e-poštu i verifikacija ga.

Ako više ne želite da biste nametnuli Office 365 identiteta, možete da pratite dolenavedene korake da biste zaustavili. Morate biti obe Yammer verifikovan administracije i Office 365 Globalni administrator da biste izvršili ove korake.

Da biste zaustavili nametanje Office 365 identitetom u usluzi Yammer
 1. U usluzi Yammer, idite na odeljak Administrator mreže i odaberite stavku Bezbednosne postavke.

 2. Na stranici "postavke bezbednosti", idite na odeljak Nametanje Office 365 identiteta i opozovite izbor u polju za potvrdu Nametni Office 365 identitetom .

  Videćete poruku o potvrdi tako da možete da potvrdite da ste spremni da biste zaustavili nametanje Office 365 identitetom.

  Snimak ekrana dijaloga za potvrdu kojim se prekida nametanje Office 365 identiteta u usluzi Yammer. Napominje da će se Yammer SSO ponovo pokrenuti ako je ranije konfigurisan, kao i da to neće uticati na korisnike koji se standardno prijavljuju u Yammer pomoću Office 365 identiteta.
 3. Izaberite spreman sam da potvrdite svoj izbor.

  Ovo vas vraća na stranicu sa postavkama bezbednosti gde nametanje Office 365 identitetom u Yammer je sada opozvan izbor u polju.

 4. Odaberite stavku Sačuvaj da biste sačuvali sve postavke na stranici.

  Ako ne odaberete stavku Sačuvaj, već napustite stranicu, postavke neće stupiti na snagu.

NAJČEŠĆA PITANJA

P: kako ova promena će uticati slobodno i spoljne korisnike?

A: goste spoljni korisnici će nastaviti da pratite postavke za prijavljivanje i zahtevima njihove kućne mreže i će biti ne utiče. Ovo je isto ponašanje iza Yammer SSO.

P: koliko dugo traje za ovu postavku da se primeni?

A: Nametni Office 365 identitetom se primenjuje odmah nakon što je postavka je podešena.

P: koristimo istu ADFS konfiguraciju u Yammer i Office 365. Trebalo bi da nam prijavljivanje korisnika tokom prelaz?

O: da. Se odjavite obezbeđuje svi korisnici prijavljeni nakon koji su povezani sa Office 365 identitetom, koja povezuje korisnika za upravljanje životnim ciklusom korisnika iz sistema Office 365 i pruža dosledno iskustvo za njih, sa stvari kao što su Office 365 paket za navigaciju.

P: Kakvo je iskustvo za korisnike koji se prijavili brisanja kada nametanje identitetima Office 365?

A: korisnici će biti evidentirani iz svoje Veb i mobilni sesije odmah i biće potrebno da se prijavite u sve uređaje i ponovo sesije pregledača, ovoga puta koristeći svoje akreditive i Office 365 identiteta konfiguracije.

P: Kako mogu da nadzirete i očistite Yammer korisnici kada se uporede sa Office 365 i Azure AD?

A: možete nadzora Yammer korisnici u mreže povezan sa Office 365 i preduzmete odgovarajuće radnje zasnivaju na njemu. Pogledajte više informacija i primere kako da nadzirete Yammer korisnici u mreže povezan sa Office 365.

Napomena: Odricanje odgovornosti mašinskog prevođenja: ovaj članak je preveden sistem računara bez ljudski interventne. Microsoft nudi ove mašinskog prevoda da pomogne koja nije na engleskom govornih korisnicima da uživate u sadržaju za Microsoft proizvode, usluge i tehnologijama. U članku bio mašinskog prevesti, mogu da sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×