Najvažnije stavke izjave o privatnosti za sistem Microsoft Office 2007

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Poslednje ažuriranje: februar 2007

Opseg

Lične informacije

Ovo obaveštenje pruža najvažnije informacije o kompletnu izjavu o privatnosti za sistem Microsoft Office 2007 i nije predviđeno da objasni mnoge prikupljanja podataka i prakse upotrebe. To nije namenjena da bude detaljna. To se ne primenjuje na druge na mreži ili van mreže Microsoft lokacije, proizvoda ili usluga.

Više detalja

 • Određene funkcije sistema Microsoft Office će vam zatražiti da pružite lične informacije. Neke od ovih ličnih informacija može biti uključen u Office dokumentima u obliku metapodataka.

 • Neke Office funkcije vam omogućavaju da delite lične informacije preko interneta.

 • Ako odaberete da se registrujete za usluge na mreži na lokaciji Office Online, koje će biti zatraženo da pružite lične informacije.

 • Koristimo kolačići i ostale tehnologije da biste pratili vaše interakcije sa našim lokacijama i uslugama kako bi vam bilo pruženo personalizovano iskustvo.

Više detalja

Vaši izbori

Upotrebe informacija

 • U Microsoft Office Word 2007Microsoft Office Excel 2007i Microsoft Office PowerPoint 2007, možete da koristite funkciju "nadzor dokumenta" da biste uklonili metapodatke iz dokumenata. Za informacije o uklanjanju metapodataka u drugim Office programima, pročitajte kompletnu izjavu o privatnosti, uključujući dodatak, za Office program.

 • Možete da odaberete da li želite da koristite ili onemogućite funkcije sistema Office koje prenose lične informacije putem interneta.

 • Možete odabrati da onemogućite sve funkcije koje će se povezivati sa Internetom.

Više detalja

 • Koristimo informacije prenete korporaciji Microsoft da biste omogućili funkcije koristite ili pružanje usluga koje tražite. Takođe koristimo da bismo poboljšali naših proizvoda i usluga. Ako odaberete da registrujete, koristimo vaše lične informacije za personalizovanje utiska pri radu. Dozvolite koristimo i ličnih informacija da vam kaže o novim funkcijama i proizvoda izdanja.

 • Metapodaci uskladišteni u dokumentima se koristi da pomogne da sarađujete sa drugima na dokumentima.

 • Kako biste pomogli pružanja usluga, povremeno dajemo informacije drugim preduzećima koja rade u našem ime. Ove kompanije su potrebni da bi ove informacije poverljivim i je zabranjeno da ga koristite za bilo koju drugu svrhu.

Više detalja

Važne informacije

Kako da nas kontaktirate

 • Microsoft Office programi zahtevaju aktivaciju radi smanjenja piratskog softvera i obezbeđuju da naši korisnici dobiju kvalitet softvera koji očekuju. Aktivacija ne zahteva korisnika lične podatke.

 • Kompletnu izjavu o privatnosti sadrži veze ka dodatnim informacijama o određenim Office programima.

 • Još informacija o tome kako da zaštitite lični računar, lične informacije i porodicu na mreži, posetite veb sajt Bezbednost kod kuće: zaštitite svoju porodicu.

Više detalja

Da biste našli Microsoft podružnicu u vašoj zemlji ili regionu, pogledajte https://www.microsoft.com/worldwide/.

Više detalja

Vrh stranice

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×