Najčešća pitanja u vezi sa aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10

„Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10 su nove aplikacije korporacije Microsoft koje će vam pomoći da budete u toku sa e-poštom, da upravljate rasporedom i ostanete u kontaktu sa osobama do kojih vam je stalo. Dizajnirane za poslovne i privatne potrebe, ove aplikacije vam pomažu da brzo komunicirate i da se fokusirate na ono što je važno na svim nalozima.

Napomene: 

Pogledajte odgovore na najčešća pitanja o aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10 ili pružite povratne informacije o aplikacijama, prosledite predloge za funkcije ili delite komentare. Da biste potražili dodatne teme pomoći, koristite polje Pretraga pomoći za Office u gornjem desnom uglu ekrana.

Ova tema je ažurirana 11.1.2018. godine na osnovu povratnih informacija korisnika.

  • Zašto je moja aplikacija na pogrešnom jeziku? Izabrani jezik mora da odgovara jednom od podržanih jezika za aplikacije „Pošta“ i „Kalendar“ za Windows 10. Da biste videli podržane jezike za aplikacije „Pošta“ i „Kalendar“ i korake za podešavanje željenog jezika u operativnom sistemu Windows 10, pogledajte članak Podržani jezici za aplikacije „Pošta“ i „Kalendar“.

  • Šta mi je potrebno kako bih počeo/la sa radom u aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“? Sve što vam je potrebno jesu adresa e-pošte i lozinka. Pokazaćemo vam kako da dodate nalog, pošaljete prvu e-poruku i napravite prvi događaj..

  • Koje jezike podržavaju aplikacije „Pošta“ i „Kalendar“? Aplikacije podržavaju mnoštvo različitih jezika. Kada promenite jezik u operativnom sistemu Windows 10, trebalo bi da vidite promene i u aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“.

  • Gde su moje e-poruke ili događaji? Ako ne vidite starije e-poruke, možda bi trebalo da promenite trajanje sinhronizovanja. Ako se ne vide stariji događaji ili događaji daleko u budućnosti, ne brinite. Događaji su i dalje tu, ali su izvan opsega koji prikazuje „Kalendar“ za Windows 10. Saznajte više.

  • Zašto moj nalog nije ažuriran? Ako dobijate poruku o tome da postavke naloga nisu ažurirane, postoji nekoliko koraka koje možete da preduzmete da biste popravili nalog.

  • Kako da promenim ili ažuriram lozinku? Ako promenite lozinku naloga e-pošte, morate da ažurirate lozinku uskladištenu u aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“.

  • Kako da izbrišem ili uklonim nalog? Nalog možete da izbrišete ili uklonite iz aplikacije „Pošta“ ili „Kalendar“. Podrazumevani nalog ne možete da izbrišete, ali možete da isključite e-poštu za njega.

  • Da li mogu da promenim boju prozora aplikacija „Pošta“ i „Kalendar“? Da. Možete da promenite boju prozora, da pređete sa svetle na tamnu temu ili dodate fotografiju u pozadini u aplikaciji. Fotografiju u pozadini ne možete da dodate pojedinačnoj e-poruci. Saznajte više.

  • Mogu li da dobijem obaveštenja u aplikaciji „Pošta“? Da. U aplikaciji „Pošta“ možete da uključite obaveštenja za naloge i zakačene fascikle.

Ne vidite svoje pitanje ili imate predlog za novu funkciju?

Obavestite nas ako ovde ne vidite naveden svoj problem ili pitanje. Odaberite opciju Da ili Ne pored stavke Da li su vam ove informacije bile korisne? i tu unesite svoje pitanje. Redovno ažuriramo dokumentaciju i pokušaćemo da rešimo vaše pitanje u budućoj ispravci.

Da biste pružili povratne informacije o aplikacijama „Pošta“ i „Kalendar“ ili da biste prosledili ideju za funkciju za buduća razmatranja, odaberite stavku pošaljite povratne informacije. Redovno izdajemo nove funkcije i ispravke proizvoda i vaši komentari su nam dobrodošli.

Obratite se podršci

Ako želite da pošaljete poruku ili razgovarate sa nekim direktno da biste dobili odgovor na pitanje ili rešili problem, možete da se obratite Microsoft podršci.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×