Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Najčešća pitanja o usluzi Microsoft Forms

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Savet: Pokušajte Microsoft Forms da napravite upitnik, test ili anketu.

Napomena: Informacije u ovom članku odnose se na aktuelnu funkcionalnost dostupnu u usluzi Microsoft Forms. Kao i kod većine modernog softvera, iskustvo pri radu sa uslugom Microsoft Forms često se ažurira da bi se dodala nova funkcionalnost i poboljšale postojeće funkcije. Povremeno proveravajte da li ima novih i nedavno ažuriranih pitanja i odgovora.

Nismo potrebni poboljšanje ova najčešća pitanja. Navedite povratne informacije u ovoj kratki ankete. Hvala ti.

Microsoft Forms je jednostavan, lak aplikacija koja omogućava vam da lako kreiranje ankete, kvizove i ankete. U obrazovne institucije ga možete koristiti da biste kreirali kvizove, Prikupljanje povratnih informacija od nastavnika i roditelja ili plana klase i osoblje aktivnosti. U posao organizacijama, ona može koristiti za prikupljanje povratnih informacija klijenata, izmerite zadovoljstvo zaposlenih, poboljšanja proizvoda ili poslovni ili Organizovanje događaja iz preduzeća.

Microsoft Forms je besplatna će se koristiti za osobe koje imaju Microsoft nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com). Sledeće programskog paketa Office 365 Education i Office 365 komercijalne paket licence možete da koristite Microsoft Forms:

Licence za Office 365 Education

 • Office 365 Education

 • Office 365 A1 Plus

 • Office 365 A5

 • Postojeći klijenti koji su kupili Office 365 Education E3 pre njegove penzioni

Komercijalne licence za Office 365

 • Office 365 Business Essentials

 • Office 365 Business Premium

 • Office 365 Business

 • Office 365 ProPlus

 • Planovi usluge Office 365 Enterprise E1, E3 i E5

 • Postojeći Office 365 Enterprise E4 klijenti koji su kupili E4 pre njegove penzioni

Prijavite se u forms.office.com i počnite kreiranja ankete, kvizove i ankete.

Da neko bez Office 365 nalog odgovara test ili ankete?

Microsoft Forms autora može da Uključi/isključi njihove postavke da biste dozvolili korisnicima izvan svoje organizacije da odgovorite na test ili ankete. U ovom slučaju, korisnici će biti prosleđivanje odgovore anonimno. Ako želite da vidite ko ima popunila test ili ankete, možete da zahtevate ispitanika da biste popunili njihova imena kao deo vaše upitnika.

Veb pregledači sa kojim Microsoft Forms radi

Microsoft Forms je optimizovana za Internet Explorer 10 +, ivice, Chrome (najnovija verzija), Firefox (najnovija verzija), Chrome na Android (najnovija verzija) i Safari na iOS (najnovija verzija).

Dostupnost Microsoft Forms za radnu površinu i mobile

Microsoft Forms je dostupan za korišćenje na radne površine i mobilnog pregledača, obezbeđivanje široku publiku da odgovore na anketu ili kviz bez potrebe da biste preuzeli zasebnu aplikaciju.

Office 365 Education i Office 365 komercijalne pretplatnika možete kreirati najviše 200 obrazaca i svaki obrazac možete da primate do 50.000 odgovore.

Microsoft Forms korisnike sa Microsoft nalogom (Hotmail, Live ili Outlook.com) možete da kreirate do 200 obrasce i svaki obrazac možete da primate do 1000 odgovore.

Odgovor je definisan kao korisnik odgovor na ceo obrazac samu i ne pojedinačna pitanja u obrazac. 1 korisnici = 1 odgovor. Na primer, ako obrazac sadrži 10 pitanja i sva pitanja su odgovara 5 korisnika, obrazac će prebrojati kao 5 odgovore.

Ako vam je potrebno više odgovora, preporučujemo da izvoz postojeće odgovore u Excel radnoj svesci, a zatim opozovete ove iz ankete ili test. Ovo će vam omogućiti da prikupite više odgovora na jednom opozvan.

Da, možeš!

Kreiranje ankete ili test sa više osoba

Možete da kreirate i delite vezu da biste omogućili drugima da sarađuju na anketu ili kviz sa vama. Pogledajte članak Deljenje obrasca za saradnju da biste saznali više.

Proverite predložaka iz postojeće ankete ili kviz tako da drugi mogu da je ponovo koristiti

Možete da kreirate i delite vezu da biste omogućili drugima da biste ponovo koristili anketama i kvizove koje ste kreirali. Pogledajte članak Deljenje obrasca ili test kao predložak da biste saznali više.

Pogledajte članak Kreiranje test da biste saznali kako da koristite funkciju matematičkih izraza u Microsoft Forms.

Kako da biste isključili ili uključili Microsoft Forms?

Office 365 IT administratorima da isključite Microsoft Forms u Office 365 centru administracije, u okviru kartice Upravljanje korisnicima . Pogledajte članak Podešavanje usluge Microsoft obrasce i isključite ili uključite Microsoft obrasce za više detalja.

Da li postoji ograničenje broja korisnika i količinu podataka koji su uskladišteni za korisničke naloge, čak i ako ih ostavite moje organizacije?

Trenutno ne postoji nijedna ograničenje za broj korisnika za koju se podaci zadržavaju, dokle god obezbeđujete njihove naloga u ugovoru o korišćenju usluga na mreži vaše organizacije. Postoji i ograničenja za količinu podataka koji su uskladišteni za korisničke naloge.

Prvobitni vlasnik obrasca više nije sa moje organizacije i/ili njihove licence Microsoft Forms uklonjena. Šta se dešava sa podacima koji je povezan sa obrascem oni kreirali?

Svi podaci nalog će biti izbrisana 30 dana nakon što je korisnički nalog je izbrisana iz vašeg zakupca (Azure AD).

Gde se podaci skladište za Microsoft Forms?

Microsoft Forms podaci su uskladišteni na serverima u Sjedinjenim Američkim Državama, izuzev podataka radi na osnovu Evropske zakupcima. Podaci za na osnovu Evropske zakupcima se skladišti na serverima u Evropi.

Kako da podesim uslovno pristup za Microsoft Forms?

Da biste podesili smernice za uslovno pristup za Microsoft Forms, u dokumentaciji Azure AD uslovno pristup i uključite Microsoft obrasca u oblaku aplikacije dodeljene.

Napomena: Ako korisnici u vašoj organizaciji i dalje su blokirani čak i nakon što ste podesili uslovno pristup za Microsoft Forms, uverite se da SharePoint Online i Exchange Online takođe je odobren pristup putem uslovno pristup. Dodatne informacije.

Kada kreirate obrazac u usluzi OneDrive for Business, SharePoint Online, Excel Online, Microsoft Teams ili pomoću Microsoft Forms Veb segmenta, možete da kliknete na Otvori u programu Excel da biste dobili Excel radne sveske (automatski uskladištenu u usluzi OneDrive for Business ili SharePoint Na mreži) koja sadrži vezu uživo podataka u obrazac. Sve nove podatke odgovor u obrascu će se odraziti u radnoj svesci. Po potrebi, radna sveska ne može da sadrži najnovije podatke iz više razloga, kao što su slučajno Brisanje radne sveske ili datoteka oštećenja. Ako je ovo slučaj, obrasci obaveštenje da vam pruži i pitajte da li želite da kreirate novu radnu svesku kako biste „sinhronizacija” najnovijih odgovore u novu radnu svesku. Ova nova radna sveska će biti uskladištene pored originalne radne sveske u usluzi OneDrive for Business ili SharePoint Online. Ovo će obezbediti podataka je u toku. Saznajte više o tome Kako da se nedostaju podaci.

Pogledajte jezici podržani i jezičke postavke za Microsoft Forms.

U Microsoft Forms na kartici odgovora , kliknite na dugme Otvori u programu Excel. Vaši odgovori obrazac će se otvoriti u radnoj svesci Excel . Iz Excel, možete da izvezete ili sačuvate svoje odgovore obrasca kao PDF datoteku. Saznajte više o tome kako da sačuvate ili konvertovanje Excel datoteke u PDF formatu.

Napomene: 

 • Ako ste kreirali obrazac u obrascima na vebu (https://forms.office.com) i kliknite na Otvori u programu Excel, van mreže Excel radne sveske će se otvoriti koji ne postoje relacije ili vezu u obrazac.

 • Ako ste kreirali obrazac u usluzi OneDrive for Business i kliknite na Otvori u programu Excel, Excel radne sveske automatski se skladišti u OneDrive for Business i sadrži vezu uživo podataka u obrazac. Sve nove podatke odgovor u obrascu će se odraziti u radnoj svesci.

 • Ako ste kreirali obrazac u Programu Excel Online i kliknite na Otvori u programu Excel, Excel radne sveske automatski se skladišti u OneDrive for Business i sadrži vezu uživo podataka u obrazac. Sve nove podatke odgovor u obrascu će se odraziti u radnoj svesci.

Ako imate obrasca u Microsoft Forms mi više nisu potrebne, možete da uklonite to. Dodatne informacije.

Microsoft Forms podataka sledi O365 usaglašenost okviri ispunjava usaglašenost kategorije C, što je opisano u okviru.

Microsoft Forms takođe ispunila GDPR zahtevima za usklađenost od maj 2018. Pogledajte Office 365 podataka tema zahteve za na GDPR za više informacija.

Microsoft Forms ispunjava FERPA i BAA standarde zaštite.

Ne pitaj za osetljive lične informacije kao što su lozinke, brojevi socijalnog osiguranja, pasoš identifikacioni brojevi ili brojevi kreditnih kartica.

Office 365 Education i Office 365 komercijalne korisnike treba da kreirate obrasce u skladu sa Microsoft uslove korišćenja.

Microsoft lični nalog (Hotmail, Live ili Outlook.com) korisnici trebalo bi da kreirate obrasce u skladu sa Microsoft uslove korišćenja.

Ako primite obrasca koji prikuplja anonimne odgovore i da neki sadržaj u obliku krši Microsoft uslovi korišćenja, kliknite na Izveštaj zloupotreba vezu na dnu obrasca. Izaberite opcije koje najbolje opisuju na kršenje i, ako želite, navedite komentare. Kad završite, kliknite na dugme Prosledi.

ne. Microsoft InfoPath je rešenje da biste kreirali prilagodljivih obrazaca koji možete da omogućite automatizovane tokove posla, dok je Microsoft Forms osnovni, lagan aplikacije za brzo prikupljanje informacija preko anketa i kvizove.

Microsoft InfoPath je zamenila SharePoint liste, protok i PowerApps – moderni rešenja za digitalizacije tradicionalne preduzeća obrasce, automatizovanje tokova posla i transformacije poslovnih procesa. Dodatne informacije.

Želimo da čujemo šta imate da kažete! Posetite Microsoft Forms User Voice sajt da biste naveli predloge i glasali za ideje koje su drugi već prosledili.

Voleli bismo takođe povratne informacije na ova najčešća pitanja. Uzmite ovaj kratki ankete. Hvala ti!

Takođe pogledajte

Šta je to Microsoft Forms?

Brzi početak Microsoft obrasce

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×