Najčešća pitanja o aplikaciji OneNote beležnica za osoblje

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ja sam rukovodilac osoblja i pronašao sam OneNote beležnicu za osoblje. Kako mogu da je koristim?

 1. IT administrator mora prvo da podesi aplikaciju da bude dostupna za vašu školu. Obratite se IT administratoru da biste pogledali naš Vodič za IT administratore o tome kako da instalirate i primenite aplikaciju.

 2. Da biste kreirali prvu beležnicu za osoblje, pratite korake na našoj stranici sa prvim koracima.

 3. Da biste dobili interaktivnu obuku, posetite naše Obuka za OneNote Beležnica za osoblje.

 4. Za više informacija o obuci OneNote u obrazovanju posetite http://www.onenoteforteachers.com.

 5. Ovo je skup primera za scenarije koje možete da razmotrite:

Nismo ste dokumentovanih nekih mogućih načina da rukovodioci osoblja u obrazovanju i članove možete da koristite OneNote Beležnica za osoblje. Rukovodioci osoblja i članovi može biti u razredu, škole, akademske radnike, sektora ili distrikt nivo. To je vama na koliko želite da postavite. OneNote dolazi na svim platformama i sve uređaje, je olakšava da biste saznali i saradnju bilo kada, bilo gde, na bilo kom uređaju. Znamo Postoje beskrajne mogućnosti, pa ako imate nove ideje, podelite ih sa nama na OneNoteEdu@Microsoft.com.

Prostor za saradnju

 • Beleške sa sastanka osoblja – nastavi sve beleške u jednom postavite i praćenje prisustva sastanka i pregledajte minuta na prvi pogled. Sastanak odbora ocenu nivoa, odeljenja ili profesionalno učenje zajednice (PLC). OneNote ima zbijeni integracija sa programima Outlook i Office, zajedno sa obogaćenim pretrage mogućnosti tako da nikada ne izgubićete prate kontrola.

 • Inicijative – Zajednički planirajte školske inicijative i održite organizovanost stvari kao što je poboljšanje škola i prikupljanje sredstava.

 • „Grafikon toka“ za uspehe i neuspehe studenata – Neke škole koriste ovaj inovativni i saradnički način za praćenje studentskih uspeha i neuspeha tokom školovanja.

 • Unakrsno ocenu lekcija Plan razvoja – neke škole Podešavanje beležnicu za osoblje za poseban razred i uradite školu celo lekcija plan i nastavni plan razvoja. Na primer, 9 ocenu matematika lekcija planiranje preko 10 nastavnici da razvijete i deljenje.

Biblioteka sadržaja

 • Smernice i procedure – važne informacije kao što su ključne e-poruke sa prilozima, smernice za školu i druge stvari na jednom mestu. Pošto je OneNote bilo kog uređaja, bilo koju platformu, možete da pristupite bilo kada, bilo gde i čak i van mreže.

 • Datumi i rokovi – Veze, lepljive beleške, kalendari, rokove, obaveze – sve to možete staviti u jedan deljeni prostor u kojem ga svi mogu pronaći.

Beležnica članova osoblja privatno

 • Usavršavanje (PD) – profesionalni razvoj/profesionalnog učenje je važan aspekt svakom članu nastavnika i akademske radnike. Sjajan način da se u privatnu beležnicu člana osoblja je da biste uhvatili usavršavanje planove i povratne informacije, a moći da delite i Prikupljanje povratnih informacija obrasca rukovodioca osoblja.

 • Učionicom zapažanja – moderni učionicom zapažanja mogu sve čuvati u u privatnu beležnicu člana osoblja. Fotografije sa vaše OneNote mobilna aplikacija (bilo kog uređaja) i umetnite direktno u beležnici člana osoblja. Snimite zvuk pomoću telefona tokom na posmatranje ili koristite digitalnog mastila za hvatanje rukopis. Uz OneNote fleksibilne stranice površinski, je bogatije okruženje za učionicom zapažanja.

 • Lekcija planove i povratne informacije – sjajan način da sakupite povratne informacije plana lekcija je za nastavnika da biste postavili digitalni planu što korisnikov privatnu beležnicu osoblja. Rukovodioca osoblja možete lako da biste poslali povratne informacije u realnom vremenu ili dok ste van mreže, a možete da koristite bilo koji obrazac povratne informacije, uključujući tekst, slike, pisanje perom, audio ili čak i video zapisa. Obogaćeni stranice površina programa OneNote dozvoljava mnogo fleksibilniji način za prikupljanje i deljenje povratnih informacija. Ako je nastavnik bez osoblja linija vodilja može imati planova može da se odštampa odavde za zamenu.

 • Procena – rukovodioci osoblja mogu da snime i dele privatne povratne informacije i informacije o proceni u beležnici člana osoblja.

 • Nadređena komunikacija – Pomoću Outlook funkcije „slanja u OneNote“, nastavnik može lako pošalje važne e-poruke u privatnu beležnicu člana osoblja za kasniju referencu.

 • Personalizovanim Education Program (IEP) – neke škole smatra se pomoću Beležnica članova osoblja privatno da uhvatite važne informacije IEP za studenta. Na taj način privatno mesto za člana osoblja i rukovodioca osoblja da bi privatno mesto da komuniciraju i sarađuju.

Ostale upotrebe Beležnica osoblja u obrazovanju

 • Zajednica za učenje Professional (PLC) – da možemo da OneNote beležnice za osoblje su sjajan način da biste omogućili Professional učenje zajednice (PLC) u školama. Pomoću jednostavne Podešavanje vođa glavna i odgovorna („rukovodioci osoblja”) možete brzo podesiti beležnicu u kojoj osobe mogu da sarađuju brzo i efikasno u realnom vremenu. Saradnja vlasnici beležnice možete lako da dodate, što omogućava opciju Principal, Vice glavno ili druge školu administrator da biste lako pratite šta se dešava u beležnici, kao i prelazak u kao i da sarađujete.

Koje jezike podržava aplikacija OneNote beležnice za osoblje?

Trenutno samo engleski. Radimo na podršci drugih jezika u bliskoj budućnosti.

Kako članovi mog osoblja mogu da otvore beležnicu za osoblje?

Pogledajte kako da pronađete beležnicu za osoblje

Ja sam IT administrator. Kako da omogućim rukovodiocima osoblja da pristupe aplikaciji OneNote beležnica za osoblje?

Nakon što ste pratili uputstva za instaliranje aplikacije koja se nalaze u Vodič za IT Administrator, pošaljite na stranici prvi koraci vlasnici beležnicu u vašoj organizaciji. Evo direktna veza aplikacije OneNote Beležnica za osoblje na SharePoint prodavnice.

Gde se nalaze beležnice za osoblje kreirane pomoću aplikacije OneNote beležnica za osoblje u usluzi Office 365?

Pogledajte kako da pronađete beležnicu za osoblje

Kako da preimenujem SharePoint stavku za beležnicu za osoblje?

 1. Na lokaciji osoblja kliknite na dugme „Postavke“ (zupčanik) i odaberite Sadržaj lokacije.

 2. Otvorite biblioteku EDUStaffOneNoteAppDocuments.

 3. U meniju trake izaberite karticu Biblioteka, a zatim kliknite na ikonu Postavke biblioteke.

 4. U oblasti Opšte postavke odaberite Ime liste, opis i navigacija.

 5. Zamenite ime “EDUStaffOneNoteAppDocuments” imenom „Beležnice za osoblje“.

 6. Odaberite Da da biste prikazali ovu biblioteku dokumenata u okviru Brzo pokretanje.

Pogledajte pogledajte OneNote MVP Darrell Webster video zapis da biste preimenovali beležnicu za osoblje. Ovi koraci će vam pomoći da date biblioteke prepoznatljivo ime i dodati na traci za brzo pokretanje meni lokaciji osoblja.

Mogu li da vidim da li je nešto promenjeno nakon roka?

Da, kada kliknete desnim tasterom miša na bilo koji deo sadržaja na stranici, možete da vidite kada je neki deo sadržaja poslednji put promenjen i ko ga je promenio.

Druga opcija je da odete na karticu Istorija u programu OneNote i odaberite dugme Nedavna uređivanja.

Koji su Office 365 planovi potrebni za instaliranje aplikacije OneNote beležnica za osoblje?

Da biste instalirali aplikaciju OneNote beležnica za osoblje, ustanova mora da ima plan Office 365 Education sa sistemom SharePoint i uslugom OneDrive for Business. Radi pune funkcionalnosti programa OneNote u učionici za svakog člana osoblja i vlasnika beležnice, ustanove bi trebalo da instaliraju Office 365 ProPlus uz Office 365 E3.

Kako da ograničim primenu/instalacije aplikacije na određene lokacije?

Postoje tri opcije za ograničavanje primene/instalacije. Možete da ograničite primenu/instalaciju na određene kontrolisane putanje; da ograničite primenu/instalaciju na određene predloške lokacije ili da ograničite primenu/instalaciju na određene lokacije.

Važno: Ako ste već primenili aplikaciju na sve kolekcije lokacija, moraćete da opozovete primenu pre nego što nastavite sa ovim koracima. Pogledajte sledeće pitanje da biste opozvali primenu aplikacije.

Napomena: Neke od slika u dolenavedenim koracima koriste aplikaciju kreiranja beležnice za razred, ali one se odnose na bilo koju SharePoint aplikaciju, uključujući kreiranje beležnice za osoblje.

Ograničite primenu/instalaciju na određene kontrolisane putanje

Umesto da navedete „Sve putanje“, ako su lokacije osoblja na različitim kontrolisanim putanjama u odnosu na lokacije razreda, možete da ograničite primenu na određene kontrolisane putanje. Na slici ispod, postoji samo jedna kontrolisana putanja koja se zove „lokacije“, ali ako imate dodatne kontrolisane putanje i želite da primenite aplikaciju na kolekcije lokacija u okviru kontrolisane putanje „lokacija“ možete da izaberete samo „lokacije“.

Putanje određenih lokacija

Ograničite primenu/instalaciju na određene predloške lokacije

Ako su lokacije osoblja zasnovane na određenom predlošku lokacije koji se razlikuje od lokacija razreda, možete da ograničite primenu samo na ove predloške lokacije. Na primer, ako ste kreirali sve lokacije osoblja pomoću predloška „Lokacija Tima“, možete izabrati „Lokacija tima“.

Predlošci određenih lokacija

Ograničite primenu/instalaciju na određene lokacije

To je najtraženija opcija. Pomoću ove opcije možete direktno da instalirate aplikaciju na određene lokacije osoblja. Na primer, ako želite da instalirate aplikaciju samo na određenu lokaciju osoblja po imenu „Matematika 101“, prvo možete da odete na lokaciju osoblja „Matematika 101“, da odete na njen sadržaj lokacije i izaberete stavku „Dodaj aplikaciju“.

Određene lokacije

Zatim izaberite aplikaciju kreiranja beležnice za osoblje i instalirajte je samo na ovoj lokaciji:

Aplikacije

Već sam primenio kreiranje beležnice za osoblje u svim kolekcijama lokacija. Kako mogu da opozovem primenu?

 1. Idite u katalog aplikacija i potražite aplikaciju kreiranja beležnice za osoblje. Izaberite stavku Primena.

  Primena

 2. Uklonite Sve lokacije i kliknite na dugme U redu.

  Upravljanje primenom aplikacije

Sada st spremni da ograničite primenu/instalaciju.

Koji pregledači mogu da se koriste sa ovom aplikacijom?

Internet Explorer 9, 10 i 11, Chrome, Firefox, Safari i Opera.

Mogu li da koristim Active Directory (AD) grupu ili listu SIS osoblja da biste podesili beležnice bez unosa svakog člana osoblja?

OneNote beležnica za osoblje trenutno nema primenjenu ovu funkciju.

Kako da ažuriram aplikacije OneNote Beležnica za osoblje?

 1. Prijavite se kao administrator u Office 365.

 2. Office 365 pokretanje aplikacija, odaberite Centar administracije, a zatim izaberite stavku SharePoint.

 3. U SharePoint centar administracije, odaberite aplikacijei Katalog aplikacija.

  Snimak ekrana kategorija aplikacije SharePoint centra administracije.

 4. Kliknite na ikonu zupčanika u gornjem desnom uglu i odaberite Sadržaj lokacije.

  Snimak ekrana sadržaja lokacije za nadogradnju aplikacije „Kreiranja beležnice za razred“.

 5. Na listi aplikacija pronađite OneNote Beležnica za osoblje. Trebalo bi da piše dostupna je ispravka.

  Snimak ekrana veze za ažuriranje za aplikaciju „Kreiranje beležnice za osoblje“.

 6. Kliknite na dugme Ažuriraj vezu.

 7. Trebalo bi da vidite u dijalogu ažuriranje. Kliknite da biste ga, a zatim odaberite da li imate poverenja.

  Snimak ekrana dijaloga za ažuriranje za aplikaciju „Kreiranje beležnice za osoblje“.

  Aplikacije sada bi trebalo da se ažurirati.

Ovde nema odgovora na moje pitanje. Šta da radim?

Posetite OneNote forume na lokaciji Microsoft Answers.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×