Nadogradnja Windows uređajima na Pro usluge Windows Update kreatora

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Nadogradnja na Windows 10 Pro kreatora ažuriranje

 1. Prijavite se u Microsoft 365 Business centar administracije i pronađite karticu Nadogradnje operativnog sistema Windows 10 .

  Windows 10 nadogradnja kartica u centru administracije.
 2. Da biste nadogradili na Windows 10 Pro kreatora Update, imate nekoliko opcija. možeš:

  1. Instalirajte nadogradnju sa lokacije Microsoft softver preuzimanje – izaberite ovu opciju ako je uređaj koji ste prijavljeni na istom uređaju kao onaj koji želite da ažurirate.

   1. Izaberite stavku instalirajte nadogradnju.

   2. Iz softvera lokacija za preuzimanje, kliknite na dugme Ažuriraj odmah da biste započeli nadogradnju uređaja na Windows 10 Pro kreatora Update.

  2. Deljenje veza za preuzimanje – izaberite ovu opciju ako želite da pošaljete e-poruku osobama u vašoj organizaciji tako da su možete da nadogradite na Windows 10 Pro samostalno.

   • Izaberite vezu deli preuzimanje da biste otvorili e-poruku koja sadrži vezu ka lokaciji za preuzimanje softvera Windows.

  3. Kreiranje i instalacije medija pomoću alatke za kreiranje medija – izaberite ovu opciju da biste kreirali na Windows 10 Pro kreatora Update medijum sa instalacijom (USB fleš disk ili ISO datoteke) da biste instalirali Windows 10 na Računaru koji je drugačiji od onog koji koristite.

   1. Izaberite stavku Kreiraj medijum sa instalacijom.

   2. Pročitajte uputstva o tome kako da koristite alatku i kreirate medijum sa instalacijom.

Pogledajte članak Podešavanje Windows uređaji za Microsoft 365 Business korisnike da biste dovršili Podešavanje uređajima Windows 10.

Pogledajte članak podešavanje mobilnih uređaja za Microsoft 365 Business korisnike dovršeno Podešavanje Android i iOS uređajima.

Srodne teme

Microsoft 365 Business dokumentacija i resursi
prvi koraci uz Microsoft 365 Business
Upravljanje uslugom Microsoft 365 Business

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×