Na koje dugme da kliknem za kupovinu, preuzimanje ili korišćenje Office 2010 proizvoda?

Ovaj članak će vam pomoći da počnete sa korišćenjem Microsoft Office 2010 proizvoda ako:

  • Još niste kupili Office 2010, ali želite da ga kupite.

  • Želite da koristite Office Starter 2010.

Office Starter 2010 je osnovna verzija sistema Office 2010 koja obuhvata Word Starter i Excel Starter. Unapred je učitan na računaru i spreman za korišćenje. Ako pokušate da otvorite Office datoteku, a nemate instaliran neophodan softver, možete odabrati opciju za instaliranje softvera koji vam je potreban. Na primer, ako koristite Office Starter i kliknete dvaput na Microsoft PowerPoint datoteku, možda ćete želeti da preuzmete PowerPoint Viewer 2010 da biste pogledali prezentaciju.

U ovakvim situacijama, dijalog sistema Microsoft Office 2010 pruža vam mogućnost da kupite Office 2010, da preuzmete prikazivač ili da koristite Office Starter.

Koristite sledeću tabelu da biste odlučili koju opciju da odaberete.

Ako je ovo vaša situacija...

Kliknite na sledeće dugme.

Nemate Office 2010 i niste zainteresovani za korišćenje sistema Office Starter 2010.

Kupi.    Bićete poslati na veb lokaciju na mreži da biste kupili proizvod. Uverite se da je računar povezan sa internetom pre nego što kliknete na ovo dugme.

Pokušavate da pogledate Microsoft PowerPoint prezentaciju.

Preuzmi.    Bićete poslati na veb lokaciju na kojoj možete preuzeti PowerPoint Viewer 2010. Pomoću prikazivača možete pogledati prezentaciju, ali je ne možete uređivati. Ako želite da uredite prezentaciju, kupite izdanje sistema Office 2010 kao što je Home and Student koje uključuje PowerPoint 2010.

Želite da radite sa osnovnim dokumentima i unakrsnim tabelama pomoću sistema Office Starter 2010.

Koristi.   . Počinje instalacija sistema Office Starter i otvara se program Word Starter. Odmah možete početi da koristite Microsoft Excel Starter 2010 i Microsoft Word Starter 2010.

Kada zatvorite Office Starter programe, možete ih ponovo pronaći tako što ćete otići na „Start“ meni operativnog sistema Windows, izabrati stavku Svi programi, a zatim stavku Microsoft Office Starter.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×