Na kartici "razgovor" u programu Microsoft Teams

Na kartici "razgovor" u programu Microsoft Teams

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Kartica "razgovor" u programu Microsoft Teams se pojavljuje u Opšte postavke kanala, kao i sve dodatne kanale kreirate. Sve članove klase možete prikazati i dodaju razgovorima preko kanala za opšte. U drugih kanala, koristite @mention da biste pozvali određene studente ili osoblja da biste učestvovali u razgovoru.

Razgovori se razlikuje od ćaskanja zato što su vidljiva svima na kanalu i ne privatne. Dokumente koji su Deljeni u razgovoru automatski postaju deo kartice "datoteka" u tu datoteku.

Da biste objavili u razgovoru, izaberite karticu iz menija na vrhu. Zatim, koristite alatke za uređivanje poruke ili dodavanje priloga, gif ili emoji. Izaberite ikonu avion papir za slanje poruke ili povratnu pritisnite tastersku prečicu.

Započinjanje novog razgovora, koristite da pomenete nekoga

Ako odlučite da biste uredili ili izbrisali objavljenu poruku, kliknite na tri tačke „Više opcija”.

Praćenje razgovori

Praćenje razgovori tako što ćete posetiti feed o aktivnostima. Primićete obaveštenja kada neko ima @mentioned ste u razgovoru ili je odgovorio na jedan od vaše objavljene poruke. Vaše ime će biti istaknute u crveno kada je @mentioned po nastavnika ili učenika. Kanali uz novi sadržaj, uključujući razgovore, pojaviće se u podebljano.

Prilagodite kontrole privatnosti

Izbriši neprikladne komentare ili privremeno isključivanje studenata, to ih sprečava da objavite poruku u toku razgovora klase.

Saznajte više

Obavestite razred i objavite važne ispravke

Privremeno isključivanje jednog učenika

Privremeno isključivanje sve studente

Brisanje komentara učenika

Brisanje niti razgovora

Dodatni resursi za nastavnicima

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×