Nađi spoljni učesnika u Yammer mreži

Važno: Ovom tekstu je mašina preveden, vidim odricanje. Molim vas, nađite Engleska verzija o ovom tekstu ovde za tebe.

Tvoj korisnika treba fleksibilnost da doda spoljni učesnika u razgovore u tvoj Yammer mreža. Kao u administraciju, treba da znam ko su one učesnika i kažu da u slučaju da ti treba da se napravi promena. Potvrđeni Admins mogu da vidim koje razgovore i dokumenta u njihove mreže su vidljivi da spoljni učesnika i može da identifikuje razgovore u kojima svoje zaposlene učestvuje na ostalim mrežama Yammer. Ovom tekstu pomaže ti naći spoljni učesnika u tvoj Yammer mreže, tako da možeš da ostaneš u kontrolu.

Ako ti su potvrđeni VD, možeš koristiti podaci izvoz sredstvo da pronađemo spoljni učesnika u tvoju mrežu i naći vode razgovore tvoj korisnika, učestvuje na ostalim mrežama.

Nađi spoljni učesnika u tvoju mrežu
 1. Na Yammer strana, izaberu VD > sadržaja i bezbednost.

  Samo videćete ovu opciju da potvrdi administraciju u Yammer mreži.

  Administratorske postavke za sadržaj i bezbednost
 2. Prema sadržaju i bezbednosti, izabrati Izvozi podaci.

  Komanda „Izvezi podatke“
 3. Ulazak domet datum, biraju da li želiš da uključuju dodatke i spoljni mreže, i onda biraju da izvozi.

  Izvoz podataka iz Yammer mreže
 4. Lociram izvoz fascikla preko interneta i otvori MessageThreads izvoznu dokument.

  Lista spoljnih korisnika

  Kolona D (foreign_participants) navedene spoljni učesnika u tvoju mrežu, kao i svoje ime, email adresu i mrežu Ličnih Yammer mreže koje pripadaju. Podaci izvoz odraz trenutnih viđenje mreža. Ako je uzimala drogu, dodao je ali uklonjen pre nego što je stvorena u izveštaju, taj korisnik nece pojaviti u izveštaju.

Ako želiš da se uklone spoljni učesnik, možeš koristiti informacije sa liste ići na razgovor koji si među njima su bili u i uklanjanju iz razgovora. Vidim da ukloni spoljni učesnik.

Napomena: Trenutno, MessageThreads.csv je jedini dokument izvoz sa spoljnim festivalska izdanja informacije. Međutim, poboljšanja su pripreme za izvozne fajlovi i uskoro će biti dva izvozne fajlovi: MessageThreads.outbound.csv (za suzbijanje niti poruka iz svoje mreže koje uključuju spoljni učesnika) i MessageThreads.inbound.csv (da obuzdaju spoljnim poruku niti kojima korisnici svoje mreže pridodato).

Napomena: Odricanje mašina prevod: ovaj članak je preveden za kompjuterski sistem bez ljudske intervencije. Majkrosoft nudi ove mašine prevodom da pomognem-engleski govoreći korisnika uživaju sadržaja o proizvoda Majkrosofta, usluge i tehnologija. Zato što je članak je mašina preveden, to možda sadrže greške u rečnik, sintaksa ili gramatiku.

Takođe pogledajte

Spoljni učesnika Add da ti Yammer razgovore

Spoljni Yammer učesnicima FAQ

Kontrola spoljni učesnika u Yammer mreže sa razmenu saobraćaja pravila

Yammer administraciju centar

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×