Način na koji se događaje iz više lokacija pronađeni i prikazuje

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Kada odaberete da biste dobili događaje iz više liste događaja na jednoj lokaciji ili više lokacija, možete otkriti da ne svim događajima koji su prikazani ili može da potraje više vremena dok se nekih događaja da biste prikazali od drugih. To je zato što web segmentu događaji se oslanjaju na SharePoint pretragu da biste pronašli događaje.

U neposrednom pregled funkcionisanja pretrage

Pretraživanje SharePoint morate prvo „popisivanja” liste (kao što su liste događaja) na lokacijama i zatim dodate informacije pronađe u indeks za pretraživanje. Kada indeksirana, pretraživač pronalazi rezultata koji se podudaraju sa upitima (kao što je upit poslate u Veb segmentu događaja). Kada se pronađe odgovarajući rezultati, događaji Veb segment možete da ih prikažete.

Većinu vremena ovaj proces je brz ali iznos vremena potrebnog da zavise od toga kako je pretrage podešen u organizaciji i koliko lokacije tamo su u jednom trenutku se Indeksiranje pretrage koliko informacija. Vreme koje je potrebno možete menjati prema računara i konfiguracija mreže. Da biste se uverili da biste prikazali sve događaje, važno je da ručno zahtevanje popisivanja i ponovnog indeksiranja lokacije.

Kako se prilagođene mapiranje popisanog svojstva može da utiče na rezultate

Kao što je pomenuto iznad, pretraga otkriva informacije po popisivanje stavke na lokaciji. Otkrivena sadržaja i metapodacima nazivaju se svojstva stavke. Šema za pretraživanje ima listu popisana svojstva koja pomaže pri popisivača odlučite koji sadržaj i metapodataka za izdvajanje. Ne za sve popisanog sadržaja ili metapodatke korisno je da imate u indeks pretrage tako šemi pretrage ima listu korisne tipove sadržaja i metapodacima, koji se zove upravljana svojstva. Indeks obuhvata samo sadržaja i metapodataka iz upravljana svojstva. Primeri korisne metapodatke za indeks su autor i naslov dokumenta. Više informacija o šemi pretrage i svojstava.

Popisana svojstva može da bude mapirana u upravljana svojstva da se pojavi u rezultatima pretrage.  Ako ne vidite događaje očekujete da vidite na stranici, možda će biti zbog problema sa mapiranje. Pretraga administrator kolekcije lokacija možete obezbediti da sledeće popisana svojstva koja su mapirana upravljana svojstva:

Upravljanog svojstva

Popisanih svojstava

EventsRollUpStartDate

ows_q_DATE_EventDate

EventsRollUpEndDate

ows_q_DATE_EndDate

EventsRollUpCategory

ows_q_CHCS_Category

Pored toga, pretrage administrator mora ponovno indeksiranje lokacije. Saznajte kako da ponovno indeksiranje lokacije.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×