Mrežno povezivanje za Office 365

Usluga Office 365 je dizajnirana da omogući korisnicima širom sveta da se povežu sa njom pomoću internet veze. Kako se usluga razvija, bezbednost, performanse i pouzdanost usluge Office 365 se poboljšavaju na osnovu korisnika koji koriste internet da bi uspostavili vezu sa uslugom.

Korisnici koji planiraju da koriste Office 365 trebalo bi da procene postojeće i predviđene potrebe internet veze kao deo projekta primene. Za primene na nivou velikih preduzeća, pouzdana i odgovarajuća internet veza je ključni deo za korišćenje Office 365 funkcija i scenarija.

Različiti ljudi i organizacije mogu da vrše procene mreže u zavisnosti od veličine i željenih postavki. Mrežni opseg procene može da se razlikuje u zavisnosti od vašeg položaja u procesu primene. Da bismo vam pomogli da bolje razumete sve što je potrebno za vršenje procene mreže, napravili smo vodič za procenu mreže da bismo vam pomogli da razumete opcije koje su vam dostupne. Ova procena će utvrditi korake i resurse koje je potrebno dodati u projekat primene da biste uspešno prihvatili Office 365.

Sveobuhvatna procena mreže, poput one opisane u vodiču Skype Operations Framework, obezbediće moguća rešenja za izazove dizajna umrežavanja zajedno sa detaljima primene. Većina procena mreže će ukazati da mrežna veza sa uslugom Office 365 može uz neznatna podešavanja ili promene dizajna da se prilagodi postojećoj mreži i izlaznoj infrastrukturi interneta.

Neke procene će ukazati na to da će mrežna veza sa uslugom Office 365 zahtevati dodatna ulaganja u komponente umrežavanja. Na primer, ulaganja u WAN propusni opseg ili optimizovanu infrastrukturu usmeravanja radi podržavanja internet veze sa uslugom Office 365. Povremeno će procena ukazati na to da na mrežnu vezu sa uslugom Office 365 utiču zahtevi propisa ili performansi za scenarije kao što je kvalitet medija za Skype za posao Online. Ovi dodatni zahtevi mogu dovesti do ulaganja u infrastrukturu internet veze, optimizaciju usmeravanja i specijalizovano direktno povezivanje.

Napomena: Microsoft je promenio način na koji domen se Microsoft domen za usmeravanje razmene pregleda za Azure ExpressRoute. Počevši 31. jula 2017. godine, svim Azure ExpressRoute klijentima možete da omogućite Microsoft razmenu direktno iz Azure administratorske konzole ili koristeći PowerShell. Nakon omogućavanja Microsoft razmene, bilo koji klijent može da kreira filtere usmeravanja za prijem BGP oglasa usmeravanja za Dynamics 365 aplikacije za angažovanje klijenata (ranije poznate kao CRM Online). Korisnike kojima je potreban Azure ExpressRoute za Office 365 moraju dobiti procenu korporacije Microsoft da bi mogli da naprave filtere usmeravanja za Office 365. Obratite se timu Microsoft naloga da biste saznali više o tome kako da zahtevate pregled za omogućavanje usluge Office 365 ExpressRoute. Neovlašćene pretplate koje pokušavaju da naprave filtere usmeravanja za Office 365 primiće poruku o grešci.

Ključne stvari koje treba razmotriti prilikom planiranja procene mreže za Office 365:

  • Office 365 je bezbedna, pouzdana usluga visokih performansi koja se odvija preko interneta. Nastavljamo da ulažemo u poboljšanje ovih aspekata usluge. Sve Office 365 usluge su dostupne putem internet veze.

  • Mi neprestano poboljšavamo osnovne aspekte usluge Office 365 kao što su dostupnost, globalni domet i performanse za vezu preko interneta. Na primer, mnoge Office 365 usluge koriste širi skup rubnih čvorova dostupnih na internetu. Ove rubne mreže pružaju najbolju blizinu i performanse za veze koje dolaze preko interneta.

  • Kada razmišljate o korišćenju usluge Office 365 za bilo koju uključenu uslugu kao što su mogućnosti glasa, video zapisa i sastanka za Skype za posao Online, korisnici moraju do dovrše kompletnu procenu mreže i da ispune zahteve pomoću vodiča Skype Operations Framework. Ovi korisnici će imati nekoliko opcija da ispune određene zahteve za povezivanje u oblaku, uključujući ExpressRoute.

Pogledajte Microsoft studiju slučaja Optimizovanje performansi mreže za Microsoft Office 365. Ako procenjujete Office 365 i niste sigurni gde da počnete sa procenom mreže ili naiđete na izazove dizajna mreže za čije prevazilaženje vam je potrebna pomoć, sarađujte sa timom Microsoft naloga.

Takođe, pročitajte članak Principi mrežnog povezivanja usluge Office 365 da biste razumeli principe povezivanja radi bezbednog upravljanja saobraćajem u usluzi Office 365 i dobijanja najboljih mogućih performansi. Ovaj članak će vam pomoći da razumete najnovija uputstva za bezbedno optimizovanje mrežnom povezivanja usluge Office 365.

Evo kratke veze koju možete da koristite da biste se vratili: https://aka.ms/o365networkconnectivity.

Takođe pogledajte

Upravljanje Office 365 krajnjim tačkama

Rešavanje problema sa Office 365 povezivanjem

Podešavanje Office 365 mreže i performansi

Azure ExpressRoute za Office 365

Usmeravanje pomoću usluge ExpressRoute za Office 365

Planiranje mreže pomoću usluge ExpressRoute za Office 365

Korišćenje BGP zajednica u usluzi ExpressRoute za Office 365 scenarije (pregled)

Kvalitet medija i performanse mrežne veze u usluzi Skype za posao Online

Opsezi URL i IP adresa usluge Office 365

Principi mrežnog povezivanja usluge Office 365

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×