Moje pretraživanje je različito od onoga što vi opisujete

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

U zavisnosti od toga koji Office 365 program za izdanje programa iz koje je organizacija deo, vaše iskustvo pretrage se može razlikovati od onoga što je opisano u člancima pomoći za pretragu. Većina organizacija je deo programa standardnog objavljivanja, ali neki su se prijavili i u programu "ciljano izdanje" da biste dobili ispravke za pretraživanje i druge usluge čim ispravke postanu dostupne. Određene ispravke mogu takođe da se uvedu u okviru organizacije.

Ako se vaše pretraživanje razlikuje od onoga što je opisano u člancima pomoći za pretraživanje, postoje izgledi da nove funkcije uskoro stižu u vašu organizaciju.

Evo pregleda onoga što može biti drugacije:

Funkcija

Šta je ovo?

Da li je trenutno dostupno u standardnom izdanju?

Da li je trenutno dostupno u ciljanom izdanju?

Poboljšano iskustvo pretraživanja u usluzi SharePoint online

Kada koristite polje za pretragu na SharePoint stranici za pokretanje, SharePoint lokacije tima i SharePoint komunikacione lokacije, imate predložene rezultate dok kucate i nove stranice sa rezultatima pretrage sa personalizovanim rangiranjem rezultata, podudaraju se osobe i pregledačima od preko 270 + različiti tipovi datoteka.

Da

Da

Poboljšano iskustvo pretrage u sistemu Office 365

Kada koristite polje za pretragu na matičnoj stranici sistema Office 365, imate predložene rezultate dok kucate i nove stranice sa rezultatima pretrage sa personalizovanim rangiranjem rezultata, ljudi se podudaraju i pregledačima od preko 270 + različitih tipova datoteka.

Da

Da

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×