Moj dan i Predlozi

Napomena: Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Pomoću prikaza „Moj dan“ i „Predlozi“ Microsoft zaduženja pomaže da upravljate svakodnevnim zadacima i omogućava da svaki dan započnete ispočetka. Svakog dana, kada prvi put otvorite „Moj dan“, čeka vas čist prostor za dodavanje zadataka koje želite da obavite tog dana.

Možete da koristite predloge da biste izabrali i dodali postojeće zadatke u moj dan. Možete da se fokusirate na obavljanje važnih stvari i da se rešite onih koje to nisu. Ako ne možete da obavite sve stvari sa liste danas, ne brinite! Ona će biti sačuvana na listi zadataka i predložena vam sutra.

Da biste otvorili predloge, samo kliknite na ikonu sijalice u prikazu moj dnevni prikaz. U operativnom sistemu Windows i iOS ikona za sijalicu se nalazi u gornjem desnom delu dana.

Snimak ekrana zaduženja u operativnom sistemu Windows 10 koji prikazuje dan sa predlozima za danas grupisane po danaљnjim, predstojećim, dospelim i nedavno dodato  

Na prozorima i Android uređajima vaši predlozi za danas će biti grupisani do juče, dolazeći, zakasnele i nedavno dodate. 

U programu Android sijalica je na dnu mog dana.

Snimak ekrana zaduženja na uređaju Android koji prikazuje ikonu sijalice za danas, a zatim tekst za današnji.

Dodirnite sijalicu da biste otvorili predloge.

Snimak ekrana zaduženja u programu Android sa otvorenim i grupisanim do juиe i nadolazeжih.

Prevucite nagore da biste prikazali kompletnu listu predloga.

Snimak ekrana zaduženja u programu Android sa pomoću predloga potpuno otvorenih i grupisanih do juče, predstojećih i kašnjenja.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×