Mogu li da postavim preslikane margine u programu Word Web App?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Ako poznajete verziju programa Word za računare, znate da možete koristiti preslikane margine za dvostrane dokumente kao što su knjige ili časopisi. Word Online zadržava preslikane margine koje se već nalaze u dokumentu, ali još uvek ne pruža način da ih dodate.

Ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i kreirali preslikane margine.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Kada završite sa radom i koje ste sačuvali dokument, možete da uredite dokument u Word Onlinei on će očuvati preslikane margine.

Da biste saznali više, pogledajte članak Postavljanje preslikanih margina za naporedne stranice u programu Word za Windows. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Najnovije objave, potražite na lokaciji Office Online blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×