Mogu li da postavim preslikane margine u programu Word Web App?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Ako poznajete verziju programa Word za računare, znate da možete koristiti preslikane margine za dvostrane dokumente kao što su knjige ili časopisi. Word Online zadržava preslikane margine koje se već nalaze u dokumentu, ali još uvek ne pruža način da ih dodate.

Ako imate Word aplikaciju za računare, kliknite na dugme Otvori u programu Word da biste otvorili dokument i kreirali preslikane margine.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u usluzi Word Online

Kada završite sa radom i koje ste sačuvali dokument, možete da uredite dokument u Word Onlinei on će očuvati preslikane margine.

Da biste saznali više, pogledajte članak Postavljanje preslikanih margina za naporedne stranice u programu Word za Windows. Ako nemate Word, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Imate predlog za ovu funkciju?

Glasajte za ideju ili podelite novu u našem polju za predlog na word.uservoice.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×