Mogu li da napišem jednačinu?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Nije u programu Word Online, mada ćete videti jednačine koje su već u dokumentu. Ako imate verziju programa Word za računare, u njoj možete da dodajete ili uređujete matematičke jednačine.

Da biste otvorili dokument u verziji programa Word za računare, izaberite stavke Uredi dokument > Uredi u programu Word ili izaberite stavku Otvori u programu Word.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Zatim sledite uputstva iz članka Pisanje jednačine. Ako koristite Word za Mac, pogledajte članak Umetanje ili uređivanje jednačine ili izraza.

Kada sačuvate dokument i ponovo ga otvorite u programu Word Online, videćete promene koje ste napravili.

Ako nemate verziju programa Word za računare, sada možete da ga isprobate ili ga kupite u najnovijoj verziji sistema Office.

Savet: Word Online besprekorno radi sa programima Word i druge Office programe na računaru, a da biste ga na osnovu unos kao što je vaš. Za najnovije objave, posetite lokaciju Office Web Apps blog.

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×