Mogu li da kreiram predloške u programu Word Online?

Važno: Ovaj članak je mašinski preveden, pogledajte odricanje odgovornosti. Pogledajte verziju ovog članka na engleskom jeziku ovde za referencu.

Da i ne. Ako trenutni dokument posmatrate kao predložak, možete ga sačuvati sa drugim imenom da biste kreirali novi dokument koji je zasnovan na trenutnom. Kad god želite da kreirate dokument kao što je taj, otvorićete dokument u programu Word Online, izabrati stavke Datoteka > Sačuvaj kao i kreirati dokument koji je kopija onog sa kojim ste počeli.

Sačuvajte kopiju u usluzi OneDrive

Sa druge strane, ako mislite na vrstu predložaka koje vidite kada izaberete stavke Datoteka > Novo, onda je odgovor – ne, nije ih moguće kreirati u programu Word Online.

Umesto toga, uradite sledeće:

Ako imate Word aplikaciju za računare, koristite komandu Otvori u programu Word u programu Word Online da biste dokument otvorili u programu Word na računaru.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Odatle kreirajte predložak. Kada izaberete stavke Datoteka > Novo u Word aplikaciji za računare, moći ćete da koristite predložak za nove dokumente. A ako dokumente skladištite na mreži, možete da ih uređujete u programu Word Online.

Ako nemate Word na radnoj površini, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Neprestano ažuriramo Word Online na osnovu podataka poput vaših. Recite nam kako bismo mogli da poboljšamo ovu funkciju. U dnu Word Online prozora izaberite stavku Pomozite da se unapredi Office.
Komanda „Pomozite da se poboljša Office“

Napomena: Odricanje odgovornosti za mašinski prevod: Ovaj članak je preveo računarski sistem bez ljudske intervencije. Microsoft nudi ove mašinske prevode da bi pomogao korisnicima koji ne govore engleski da uživaju u sadržaju o Microsoft proizvodima, uslugama i tehnologijama. Budući da je članak mašinski preveden, može da sadrži greške u rečniku, sintaksi ili gramatici.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×