Mogu li da kreiram predloške u programu Word Online?

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Da i ne. Ako trenutni dokument posmatrate kao predložak, možete ga sačuvati sa drugim imenom da biste kreirali novi dokument koji je zasnovan na trenutnom. Kad god želite da kreirate dokument kao što je taj, otvorićete dokument u programu Word Online, izabrati stavke Datoteka > Sačuvaj kao i kreirati dokument koji je kopija onog sa kojim ste počeli.

Sačuvajte kopiju u usluzi OneDrive

Sa druge strane, ako mislite na vrstu predložaka koje vidite kada izaberete stavke Datoteka > Novo, onda je odgovor – ne, nije ih moguće kreirati u programu Word Online.

Umesto toga, uradite sledeće:

Ako imate Word aplikaciju za računare, koristite komandu Otvori u programu Word u programu Word Online da biste dokument otvorili u programu Word na računaru.

Slika komande „Otvori u programu Word“ u aplikaciji Word Web App

Odatle kreirajte predložak. Kada izaberete stavke Datoteka > Novo u Word aplikaciji za računare, moći ćete da koristite predložak za nove dokumente. A ako dokumente skladištite na mreži, možete da ih uređujete u programu Word Online.

Ako nemate Word na radnoj površini, možete da probate ili kupite u najnovijoj verziji sistema Office odmah.

Savet: Neprestano ažuriramo Word Online na osnovu podataka poput vaših. Recite nam kako bismo mogli da poboljšamo ovu funkciju. U dnu Word Online prozora izaberite stavku Pomozite da se unapredi Office.
Komanda „Pomozite da se poboljša Office“

Glasajte za ideju ili podelite novu u našem polju za predlog na word.uservoice.com.

Razvijte Office veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Office Insider korisnicima

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Zvuči da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×